Af Sebastian Kirk - 27/10-17 20:01

Bartender så en fyr putte noget i kvindes drink: Hans reaktion var lige i skabetBartender så en fyr putte noget i kvindes drink: Hans reaktion var lige i skabet

Det er en af hverdagens helte.

storybild

En bartender fortæller nu sin historie om, hvordan han meget vel har reddet en kvinde fra at blive voldtaget.

Den anonyme helt har delt sin historie på besked-appen Whisper, hvor man kan lægge sine hemmeligheder frem uden at dele sit navn.

'Jeg er bartender. I aftes så jeg en fyr putte stoffer i en piges drink. Mens han kiggede væk, byttede jeg om på deres drinks. Jeg så fyren bedøve sig selv,' skriver manden.

Og han er ikke den eneste tilfældige person, der har reddet folk fra mulige voldtægter. Whisper har samlet en liste over lignende gode gerninger, som du herunder får et udpluk af:

'Da jeg gik på gymnasiet, så jeg engang en fyr give roofies til en pige. De var mindreårige, så jeg gik derfra og ringede til politiet. Han er stadig i fængsel. Ingen skal fucke med mig,' skriver en eksempelvis.

'På vej hjem reddede jeg en pige fra at blive voldtaget. Min ankel er brækket, men hun er okay. Jeg slog ham næsten ihjel i bar vrede over, at det skete for min bedste ven, der døde for to år siden,' skriver en anden.

En tredje person har delt en rørende historie med en lykkelig slutning:

'For et par år siden drak min ven en pige fuld og begyndte at udnytte hende. Jeg stoppede ham. Nu, flere år senere, er han ikke min ven mere, og jeg skal giftes med pigen.'

Se flere lignende anonyme beskeder her.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk dagligvarekæde sælger nu...
bt.dk
Få måneder efter sit store tab:...
bt.dk
Verdensstjerne anklaget for sexchikane
bt.dk
Hollywood-skuespillerinde bekræfter:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx