Af Tinie Maibøll - 06/07-17 18:11

Verdens bedste bedstemor? Forvandlede baghaven til drive-in-biografVerdens bedste bedstemor? Forvandlede baghaven til drive-in-biograf

Nogle gange rammer inspirationen til en god idé som et lyn fra en klar himmel. Det skete for 49-årige Sherry Prat fra Ohio, USA, som endte med at give sine børnebørn en oplevelse ud over det sædvanlige.

storybild

Den 49-årige bedstemor Sherry Prat fra Ohio ville give sine børnebørn en uforglemmelig biografoplevelse - hjemme i sin baghave.

Som bedstemor til seks børnebørn gør 49-årige Sherry Pratt fra Ohio i USA en dyd ud af at finde på gode oplevelser til ungerne.

Og hendes sidste kreative indslag lader til at indtage førstepladsen over seje ting, bedstemødre kan gøre for deres børnebørn. Det skriver ABC News.

LÆS OGSÅ: 18 ting der sker, når din bedstemor lærer at sende beskeder


Sherry Prat sad nemlig og surfede rundt på internettet, da hun på hjemmesiden Amazon faldt over et tilbud på projektorer - og så fik hun idéen. Hun ville lave en miniversion af en drive-in-biograf til alle børnene i familien og deres venner i sin egen baghave.

Hun var stålsat på, at oplevelsen skulle være så ægte som muligt. Hun gik derfor i gang med at kreere små biler af papkasser, som børnene kunne sidde i under filmen.

Hun fik endda sin søn til at designe specielle nummerplader med børnenes navne på.


»Jeg elsker at skabe gode minder for børnene, som de kan huske, når vi bliver ældre. Vores familie betyder så meget for os, og vi forsøger at gøre ting med børnene. Det er det, jeg holder mest af,« siger Sherry Prat til ABC news.

På selve dagen var hele familien samlet til arrangementet, hvor børnene fik serveret små bakker med popcorn og slik i hver deres bil. Meget passende til lejligheden skulle børneflokken se tegnefilmen 'Cars 2'.

Sherry Prats niece Jessie Woods var også med, og hun forevigede oplevelsen på en række fotos, som efterfølgende er blevet delt og liket af flere hundrede tusinde personer, som er vilde med Sherry Prats idé.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bag kulisserne: Flere partifæller...
bt.dk
TV 2-vært efter Yahya-stunt på live...
bt.dk
44 ruter ramt efter busselskabs konkurs
bt.dk
Tragedie: Ung mand død i ulykke på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx