Af - 31/03-17 15:05

3 tips: Sådan scorer du ALLE mænd3 tips: Sådan scorer du ALLE mænd

Træt af at de andre render med de bedste mænd? Sådan bliver du scoredronning

Bildstrecke im Grossformat »
- En anonym pige fra vores lejr scorer en fyr her på festivalen. De kender ikke rigtigt hinanden, og normalt starter man måske lidt blødt ud første gang, men det gør ham her ikke. Hun kan ikke huske det hele i detaljer, men han nærmest kvæler hende, og hun har de vildeste blå mærker på nakken fra hans hænder, forklarer en gruppe piger på Smukfests teltområde Kærligheden. - Til Blak-koncerten prøvede en fyr at score mig. Han spurgte: "Har du nogensinde prøvet at få en 24 centimeter lang anaconda op i din fisse?" Jeg svarede ret afvisende, at jeg har en kæreste, og han prøvede alligevel videre med: "Jeg tror, jeg knepper bedre end din kæreste. Men det tror jeg sgu ikke på, griner Sophie. - Det regner helt vildt, så mit telt er helt vådt, og jeg kan ikke sove derinde. Så jeg må jo finde en fyr, jeg kan sove med. Jeg sætter mig hen til en fyr, og siger: "Hvis du har et tørt telt, så har jeg et tørt kondom." Først siger han: "Ej, hvor er du klam." Men han synes også, det er ret nice. Så derfor siger han, at han meget gerne vil dele seng med mig i nat. Jeg kan ikke afsløre slutningen.. Jo.. Kondomet sprang.. - I vores lejr har vi en scorehat, som er en stråhat. Vi dyster om, hvem der kan score flest. Man skal have deres nummer og et kys - for at det tæller. I hatten står mit navn - og min venindes navn, og hver gang vi scorer, skriver vi så fyrens navn efter vores navn, og den der først når den andens har vundet. Jeg fører med syv indtil videre, forklarer Ditte Tokkesdal. - En fyr prøvede at score os ved at sige, at der var en virkelig god Pokémon i lige der, hvor vores camp ligger, og derfor var han nødt til at følge efter os derind. Scorereplikken faldt dog ikke i pigernes smag. - Det var en virkelig dårlig scorereplik. Og så var han også gammel. Omkring 25-30 år, tilføjer de.

I galleriet: Pigernes scorehemmeligheder fra festival.

Vi kender alle de typer, som ikke ligner noget særligt, men lige så snart, de kommer ind på en bar eller et diskotek, får de al opmærksomheden.

Imens står du så og føler dig ensom - og det er fordi, du rent faktisk er det, skriver Yourtango.com.

LISTE: Disse 6 ting forlænger mænds liv mest
LISTE: Disse 6 ting forlænger mænds liv mest

Din opførsel er nemlig utroligt vigtig for, om der bliver lagt mærke til dig, og det er især tre ting, som gør hele forskellen, skriver mediet.

De er her:

Kig op

Altså ikke op i loftet, men op på personerne omkring dig. Kig mændene lige ind i øjnene, for selvsikker øjenkontakt får enhver mand til at smelte.

Du skal både kigge dem i øjnene for at få dem hen til dig og huske at fortsætte det under samtalen for at vise din interesse.

Den er super vigtig.

Hold pause fra veninderne

Står du i en lukket cirkel med veninderne og snakker, så inviterer I ikke ligefrem folk til at snakke med jer. Stil jer på en måde, der åbner jer op til rummet.

Tag desuden nogle pauser fra veninderne, f.eks. når du skal på toilettet og i baren. Giv mændene en chance for at opsøge dig, når du er alene - det kan godt være intimiderende at skulle gå hen til en hel venindeflok for at tale med den ene.

4 sikre tegn på at han har en lille penis
4 sikre tegn på at han har en lille penis

Hav det sjovt

Den er ikke så simpel, som den lyder, for mange.

Det er nemlig en udbredt misforståelse blandt kvinder, at man virker tiltrækkende og mystisk, hvis man sidder i et hjørne og ligner en, der keder sig.

Men sandheden er faktisk, at det modsatte er tilfældet. Mænd føler sig draget af smilende, afslappede kvinder.

Desuden er det de færreste mænd, som har lyst til at have en samtale om, hvor nederen et sted er, hvis de rent faktisk har det sjovt.

LÆS OGSÅ: Overraskende nyt til mænd: Kvinder vil have noget helt andet, end du tror

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vildt Ronaldo-show og NI mål: Real...
bt.dk
Tv-seere sviner ung mor til efter...
bt.dk
Henriks succesvirksomhed hjælper...
bt.dk
Vild med Dans-sangerinde er gravid:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx