Af Sebastian Kirk - 28/09-17 21:23

Nettet hylder mor for hendes geniale svar til datterens homo-venNettet hylder mor for hendes geniale svar til datterens homo-ven

En ung homoseksuel mand spurgte sin venindes mor om lov, da han skulle overnatte hos hende. Svaret sad lige i skabet.

storybild

Mason Brian Barclay var død af grin, da han fik svar fra sin venindes mor.

Hvad siger man til sin unge datter, hvis hun siger, hun vil have en fyr med til pyjamas-party med veninderne på værelset?

For amerikanske Houston Shelton fra delstaten Indiana var det ikke det store problem. Hendes ven, 19-årige Mason Brian Barclay, er nemlig homoseksuel, så det skulle der ikke være nogle problemer med.

Men den unge mand besluttede sig alligevel for at være høflig og sendte en pæn besked til Houstons mor, hvor han forklarede situationen.

'Hej Fru Shelton! Det er Mason Brian Barclay, jeg er en af Houstons nye bedste venner. Hvis hun fik gæster på fredag, ville det så være i orden, hvis jeg, en meget homoseksuel mand, også kommer og sover,' indledte han sin besked og fortsatte:

'Jeg tror, at den gængse opfattelse med kun at tillade unge at sove sammen med andre af samme køn skyldes den typiske tiltrækning mellem kønnene. Jeg er ikke tiltrukket af det modsatte køn. Tak for din tid og overvejelse, og hav en god aften.'

Mason forventede måske et simpelt 'ja' eller 'nej' som svar - men i stedet faldt han bagover af grin, da Fru Shelton kort svarede:

'Hmm. Altså, min mand er lækker. Bør jeg være nervøs?'

Mason delte det geniale svar med sine følgere på Twitter, hvor det i skrivende stund har fået flere end 2.000 likes samt over 500 delinger. Og brugerne på Twitter faldt straks pladask for Houstons mor.

'Fik bogstaveligt talt lige kaffen galt i halsen af at grine af det her. Bedste mor-svar nogensinde,' lyder det eksempelvis fra brugeren Pete.

'Fra en mor til en anden … Perfekt svar!,' skriver MaryHelgen.

'Jeg tror, jeg er forelsket i hendes mor,' lyder det kort fra Abbey.

Britiske Metro har været i kontakt med Mason, som forklarer, at veninderne syntes det kunne være sjovt, hvis han skrev en besked til Houstons mor.

»Jeg skrev beskeden og sendte den. Vi forventede nok et sjovt svar, men det, hun skrev, fik os alle til at græde af grin,« siger han.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Husker du ham? Nu forklarer...
bt.dk
X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Se BTs karakterer: Horsens snydt for...
bt.dk
Åbent brev: Landstræner var fuld...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx