Af - 18/04-17 19:00

McDonald's klar med denne nye kolde dessertMcDonald's klar med denne nye kolde dessert

Skal du smage den?

storybild

Arkivfoto (Billede: Scanpix/Roman Pilipey)

Fastfood-giganten er nu klar med en ny version af softice-varianten McFlurry, der har chokoladepastiller af typen M&Ms i kædens farver rørt ud i isen.

Det oplyser McDonald's på firmaets hjemmeside.

Som led i en ny kampagne byder de danske McDonald's-restauranter nu på endnu en dessert, der serveres under frysepunktet. Denne gang er det i form af en såkaldt McFlurry med M&M's, hvor kun pastiller med farverne rød og gul får lov til at snige sig ned i bægeret med softice.

Foto: McDonald's.

Det udvider typen af McFlurry-is til tre varianter, hvor de faste bestanddele på dessertkortet er med oreo-kiks og Daim-chokolade.

Ifølge McDonald's engelsksprogede wikipediaside er McFlurry-konceptet, hvor plastikskeen bliver påspændt en røremaskine for at blande ingredienserne med softice, en canadisk opfindelse, der blev hittet på i Bathurst, New Brunswick i 1995.

Verden over er der forskellige smagsvarianter. Navnligt chokoladebarer som amerikanske Snickers, Twix. Reese's og britiske chokoladestænger som Twirl og Creme Egg har fundet vejen ned i softicen.

Burger-giganten introducerer i ny og næ også en særlig variant, hvor man markerer en særlig anledning. I Japan under kirsebærtræernes blomstring 'sakura,' blev der for eksempel solgt en flurry med kirsebærsauce og små blomster udformet i sukker.

Hvis man ikke kan vælge imellem smagsvarianter, så kan det være, at man skal kaste sig ud i det fænomen, der bliver kaldt en SuperFlurry. Konceptet opstår ganske enkelt, når man man blander to eller flere smagsvarianter i softicen. Udtrykket har sin oprindelse i storbyen San Fransisco, men har endnu til gode at blive officielt anerkendt af McDonald's.

LÆS OGSÅ: 16-årig drengs sidste ord på vej til McDonald's: - Drenge, vi har et problem

LÆS OGSÅ: 8-årig kører sin søster til Mcdonald's efter han lærer at køre bil på YouTube

LÆS OGSÅ: 3 ting, du IKKE vidste, du kan bestille hos McDonald's og Burger King

LÆS OGSÅ: McDonald's vil fange de unge: Ansøg job gennem Snapchat

LÆS OGSÅ: McDonald's laver KÆMPE ændring med deres burgere

LÆS OGSÅ: McDonald's-ansat i København gør et genialt fund på toilettet

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Statsministeriet: Ingen ændringer i...
bt.dk
Fem gode råd: Sådan holder du varmen...
bt.dk
Tv-seere chokerede over OL-stjernes...
bt.dk
Luksusfælden-eksperter kom på hårdt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx