Af Mathias Tuxen - 04/05-17 22:46

Syv-årige Anu mødte for første gang i skole med sit nye kunstige benSyv-årige Anu mødte for første gang i skole med sit nye kunstige ben

Vennernes reaktion får (nok) dit hjerte til at smelte

At være anderledes kan være svært, når man bare gerne vil passe ind - men det behøver en lille syv-årig, engelsk pige tilsyneladende slet ikke at bekymre sig om. Hun har nemlig klassekammerater med hjertet det rette sted.

Anu er en syvårig pige fra Birmingham, England. Hun er energisk, spiller fodbold og elsker at lege med sine venner, som børn i den alder nu gør. Hun adskiller sig dog fra sine skolekammerater ved, at hun fik amputeret sit venstre ben kort efter fødslen. Men det stopper ikke den lille engelske pige fra at løbe rundt i skolegården. Hun har nemlig fået et helt nyt kunstigt ben, som hun stolt viser frem i en video fra BBC Midlands Today. En såkaldt sportsprotese, der gør det nemmere for Anu at danse, løbe og lege.

Rørende video: Far får nyfødt datter til at sove på en helt særlig måde
Rørende video: Far får nyfødt datter til at sove på en helt særlig måde

»Jeg kan løbe meget hurtigere,« fortæller Anu glad om sin nye protese.

I videoen ses Anu løbe ud i skolegården til sine venner, der for første gang ser hendes nye kunstige ben. Alle løber nysgerrigt hen til hende for at se det nye ben og kramme hende tillykke.

»Er det dit nye lyserøde ben?« råber en af veninderne entusiastisk til Anu, hvorefter alle børnene løber rundt i gården sammen for at se det nye ben i aktion.

Sportsproteser, som det Anu har fået, koster I England mellem 17.000 – 47.000 kroner. Heldigvis fik Anu og familien fået støtte til det kunstige ben.

LÆS OGSÅ: Maddies mor i rørende interview: Markerer 10-året på en helt særlig måde

LÆS OGSÅ: Ung kvinde deler rørende historie: Sådan 'reddede' min kæreste mig med tre ord

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kæmpebeløb: Nyt sommerhus på markedet...
bt.dk
Medie: Her er punktet,...
bt.dk
Irina afslører nyt...
bt.dk
Store chancer i begge ender: Mål...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx