Af - 25/03-17 19:28

7 ting som alle succesfulde mennesker har i køleskabet7 ting som alle succesfulde mennesker har i køleskabet

Hvor posh er du?

Bildstrecke im Grossformat »
Klik videre og få svaret. Læg aldrig tomater i køleskabet. Når tomaterne køles ned, stopper de med at modne, og deres smag dræbes langsomt. Er temperaturen lavere end minus fem, kan tomaternes tekstur og farve også blive påvirket. Det er ikke helt så lige til at sige, hvorvidt bananer skal opbevares i køleskabet eller ej. Det afhænger af, hvor modne de er: Hvis du lægger modne bananer i køleskabet, vil kulden hjælpe bananerne til at forblive modne til par dage længere end ellers. Men lægger du bananerne i, mens de stadig er lidt grønne og hårde, så vil nogle aldrig modnes - ikke engang efter du har taget dem ud af køleskabet. Fjern kartoflerne fra dit køleskab. Hvis du holder kartofler nedkølet, kan kartoflernes stivelse ændres til sukker. Deres tekstur vil blive påvirket, og når du koger dem, vil de blive misfarvet og smage sødt. Løg har brug for at ligge et koldt og tørt sted, hvor der er masser af luftventilation. De skal ikke opbevares i et koldt køleskab. Har du skrællet løget, vil det dog forlænge løgets holdbarhed nogle dage, hvis du kommer det i køleskabet. Kan du godt lide muggent hvidløg? Nej vel? Så lad være med at lægge det i køleskabet. Kommer du hvidløg i køleskabet eller i en plastikpose, vil det nemlig mugne. Det bedste sted at opbevare hvidløg er et tørt, mørkt sted i stuetemperatur, hvor der er rigelig luftcirkulation. Sådan undgår du, at dine hvidløg spirer. Lægger du dit brød i fryseren, vil det sænke den proces, der ældner brødet. Men hvis du kommer brødet i køleskabet, vil det derimod fremskynde den proces. Den kølige temperatur får stivelsen at krystallisere langt hurtigere end ved stuetemperatur.

I galleriet: Dette skal du IKKE putte i køleskabet.

Hvis du hører til dem, som har fire King-øl, pizzarester og en muggen bakke leverpostej i køleren, når du er ude og tjekke søndag aften, så er du en normal dansker - men ikke en af dem, som ifølge mediet Tatler.com, kan kalde sig succesfuld.

For succesfulde menneskers køleskabe bærer nemlig præg af deres overklasseliv og spændende interesser.

Du har måske stillet varerne forkert i køleskabet hele dit liv
Du har måske stillet varerne forkert i køleskabet hele dit liv

Se her, hvad man har i sit køleskab, hvis man er ægte posh:

Ting med ansigter

Men ikke bare kylling fra supermarkedet eller oksekød fra slagteren. Vi taler fisk, hjort og and fra weekendens fisketure.

Flad tonic

Hvis den har stået på druk, så er der blevet brugt tonic. Der er ikke alkohol i køleren - det har man jo vinkælderen og barskabet til.

Champagne

Lige med undtagelse af champagne, som altid skal være klar og på køl, til når man skal fejre en af sine mange sejre i livet.

Bitesmå rester

En halv tomat og et halvt spist kyllingelår. Små portioner mad har tit fået lov til at ligge i de riges køleskabe for at blive spist senere. Man bliver jo ikke en succes af at overspise eller ødsle med maden.

Et tætpakket køleskab kan give lugtgener
Et tætpakket køleskab kan give lugtgener

Gammel paté

Ag en eller anden grund SKAL der være oldgammel og nærmest uidentificerbar paté. Lad den hellere ligge.

Bær fra haven

Og frugt fra haven, hvis man bor på landet. Der skal minimum være hindbær, jordbær og stikkelsbær.

En lille smule parmesan

En rigmands køleskab uden ost er som en polotrøje uden krokodille. Det går bare ikke.


LÆS OGSÅ: Få bugt med lugt i køleskabet

LÆS OGSÅ: Fødevarestyrelsen advarer: Din appelsinjuice kan muligvis ikke drikkes

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Barcelona smadrede Girona: Se...
bt.dk
Tomas har fire børn med tre...
bt.dk
Sportsdirektør jubler over...
bt.dk
Wow: Her er Danmarks dyreste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx