Af - 13/08-17 20:58; Opdateret: 13/08-17 21:40

Michell fik denne tattoo med ét ønske: Nu er der endelig godt nytMichell fik denne tattoo med ét ønske: Nu er der endelig godt nyt

Den 21-årige kvinde, der bliver kaldt for 'Nakskovs Lebbe-Lone' kom søndag meget tættere på sit mål.

Bildstrecke im Grossformat »

21-årige Michell Finderup fra Nakskov fik tatoveret et citat fra Familien fra Bryggen tatoveret på sin læg for halvandet år siden.

Hvis du ikke hjælper pigerne, når fissen klør / Kommer du ikke i himlen, når du dør.

I februar stod hun frem i metroxpress i håb om, at få bagmanden, der er kendt som Lebbe Lone, til at signere tatoveringen. Søndag, næsten et halvt år senere, kom hun tættere på målet.

Her mødte 'Nakskovs Lebbe-Lone' nemlig Linse Kessler og Moster Niller. Ophavsmanden kunne dog ikke deltage, da de sammen indspillede en musikvideo.

- Desværre var Lone syg og kunne ikke deltage, men Linse og Moster Niller var friske på et evigt minde, siger Michell Finderup til MX.

Efter at de to kendisser fra TV3-programmet havde skrevet deres navn på Michells læg, blev det foreviget hos tatovøren.

Selv om Michell havde håbet på at møde sit skæve idol fra Familien Fra Bryggen, så er hun stadig glad for at have brugt dagen med de to andre reality-kendisser.

- Jeg synes personligt, at når jeg har set dem i tv, virker de som personer, man ikke kan erstatte eller undvære i ens liv, hvis man først har dem i kredsen. Efter nogle timer i dag blev det uden tvivl bekræftet! De hviler ekstremt i sig selv, er så åbne og storhjertede. Jeg er enormt taknemlig for, de nu er en del af min tattoo, siger den 21-årige til MX.

Tidligere forklarede den store fan, hvorfor hun fik den tatovering, der har stor personlig betydning.

- Hun (Lone red.) er en slags forbillede for mig. Jeg har godt nok kun set hende på tv, men hun har hjulpet mig igennem en svær periode med angst. Hun viser mig, at alting kan lade sig gøre, forklarer Michell Finderup.

Hun skiller sig ud. Er sig selv. Stepper lidt frem og tilbage, når hun er rastløs - tænker ikke før hun taler og så vil hun skide på andres meninger!

I dag håber hun stadig på, at hun på et senere tidspunkt kan stifte bekendtskab med sit forbillede.

- Jeg havde glædet mig sådan i dag. Til forhåbentligt at møde hende. Men det må blive en anden gang. Citatet er jo hendes, så en hilsen oveni vil fuldende det, siger Michell Finderup.

Foreløbigt er den 21-åriges kontakt med den berømte familie dog ikke helt ovre. Lørdag skal hun igen mødes med Linse Kessler, hvor de to skal ud og køre en tur i bil.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Flere nye tilfælde af frygtet sygdom...
bt.dk
Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Børneværelse, bleer og VM-drømme:...
bt.dk
Hareides garanti: Denne hjemsendte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx