Af - 17/02-17 15:24

Hvordan sidder du med benene? Her er, hvad det siger om din personlighedHvordan sidder du med benene? Her er, hvad det siger om din personlighed

Er du dagdrømmer eller selvstændig?

Bildstrecke im Grossformat »
I galleriet kan du se, hvad din sovestilling siger om din personlighed. Personer, der sover på denne måde, har typisk en hård facade, men de er meget bløde og følsomme indeni. De kan være generte, når de skal møde nye mennesker. Men de slapper af efter lidt tid. Der er flere kvinder end mænd, der sover på denne måde. Det er personer, der ligger på ryggen med armene ned langs kroppen. Det er typisk personer, der stille og reserverede. De er ikke vilde med at have uro omkring sig, og de har høje forventninger til sig selv og andre. Ligger på maven med armene oppe omkring hovedpuden og ansigtet til den ene eller anden side. Det er ofte selskabelige og direkte mennesker, der kan være nervøse og skrøbelige under overfladen. De kan ikke lide kritik eller at være i ekstreme situationer. Personer, der ligger på siden med begge arme ned langs kroppen, er sociale mennesker, der godt kan lide at være en del af en gruppe. De stoler på fremmede, men de kan være lidt naive. Det drejer sig om personer, der sover med begge arme over hovedet og evt. holder dem rundt om hovedpuden. De er typisk gode at være venner med, fordi de lytter og tilbyder hjælp, når vennerne har brug for det. De er ikke glade for at få for meget opmærksomhed. Er personer, der sover på siden med armene udstrakt foran brystet. De er åbne mennesker, men de kan være mistænksomme og meget kyniske. De har svært ved at træffe beslutninger, men når de først har taget en beslutning, er det meget usandsynligt, at de ændrer den igen.

Er du ignorant, dagdrømmer eller ultra disciplineret?

Det kan man aflæse ud fra den måde, folk sidder på, skriver Lajkat.

Den svenske nyhedsside afslører ikke, hvor de har deres information fra, men vi vælger naturligvis at lade tvivlen komme dem til gode, og tage deres guide for gode varer.

Hvor stor er din hånd? Størrelsen afslører din personlighed
Hvor stor er din hånd? Størrelsen afslører din personlighed

De har inddelt folk i fem kategorier ud fra de fem mest normale siddestillinger, som følger her:

Den ignorante.

Den ignorante er en person, som hellere vil løbe fra sine problemer end finde en løsning på dem. De skyder gerne skylden på andre, hvis de får chancen.

Men siddestillingen er også udbredt blandt kreative, højtuddannede, charmeernde personer, som er dejlige at hænge ud med.

Drømmeren.

Drømmeren sidder således. Det kendetegner en person, som ikke kan lide rutiner, og et liv, som er for almindeligt og det samme hver dag.

De spilder ikke tid på venskaber, som ikke er gode for dem, og gør alt for at have et liv, de kan lide.

Den magelige.

Den magelige er en person, der sætter sin personlige komfort før alt andet. De kan have svært ved at fokusere på én ting i lang tid af gangen, og trives i rod.

Hvis de ikke har svaret på din besked, er de nok ikke sure - de har bare lige udskudt det til de orker.

Den disciplinerede.

Den disciplinerede hader rod og søger altid struktur. De accepterer ikke, at andre kommer for sent til en aftale, og de prøver altid at tage kontrollen i alle situationer.

Det er en almindelig siddestilling blandt introverte mennesker, som har svært ved at vise følelser.

Den selvstændige.

Den selvstændige er ligeglad med, hvordan andre folk opfører sig.

De forstår, at folk er forskellige, og der ikke er nogen grund til at blive sur, når folk f.eks. kommer for sent.

De går meget op i deres udseende, og bruger meget tid og energi på det i stedet for at gå op i andres.

Her er den søskende, du skal gifte dig med
Her er den søskende, du skal gifte dig med

LÆS OGSÅ: Ny forskning: Hver femte direktør er psykopat

LÆS OGSÅ: Ny viral-test: Hvad ser du på dette billede?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx