Af Bo Poulsen - 15/12-17 22:34

Far konfronterede datter med 'dildo-fund': Men straks fortrød han den pinlige bommert Far konfronterede datter med 'dildo-fund': Men straks fortrød han den pinlige bommert

Sagen tog hurtigt en akavet drejning. Især for ham.

storybild

I de fleste af livets henseender skal man passe på med at drage forhastede konklusioner. Den lektion fik en amerikansk teenagers far, efter han var lidt for hurtig på tasterne.

Den amerikanske Twitter-bruger @__emmiilly har delt en sms-korrespondence, som hun havde med sin far i november.

'Emily, hvor er du? Vi bliver nødt til at tale, når du kommer hjem'.

Ikke ligefrem en besked, som man drømmer om at få fra sin far. Det gælder også for teenageren Emily. Så da hun spurgte sin far, hvad det drejede sig om, sendte han et billede af en lilla cylinderformet genstand, som du kan se herunder:

Emily har taget screenshots af sms-korrespondencen og delt den på Twitter.

Det er tydeligt, at han er overbevist om, at det er en dildo. Han kalder det for ulækkert, og han skriver, hun ikke burde bruge sine penge på den slags ting. Det var dog langt fra et stykke sexlegetøj, som faren var stødt på.

»Far det er min powerbank, som jeg bruger i Disneyland for at oplade min telefon. OMG, hvorfor rodede du egentlig rundt i mine ting?« skriver hun.

Faderens undskyldte sig med, at han ledte efter en læbepomade, som han skulle bruge. Derudover bad han hende om ikke at sige det til hendes mor. Emily valgte så i stedet at sige det til hele verden - potentielt set.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forsker med sønderlemmende kritik af...
bt.dk
Verdensstjerne i København: 'Jeg...
bt.dk
DR har delt X Factor-seernes data med...
bt.dk
Drama på fly: Pilot lagt i håndjern...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx