Af Lars Dinesen - 30/11-17 20:09

21-årig model bliver mobbet for sine fødder: 'Se lige størrelsen på dem'21-årig model bliver mobbet for sine fødder: 'Se lige størrelsen på dem'

Folk kalder dem for hendes svømmefødder.

storybild

Den russiske model- og skønhedsdronning Anastasia Reshetova bliver hjemsøgt af brugere på det sociale medie Instagram, der mener, at hendes fødder er for store.

I 2014 vandt hun titlen som Ruslands smukkeste kvinde, men det betyder ingenlunde, at hun skønhedsdronningen kun har medvind på de sociale medier. Den 21-årige Anastasia har tidligere været udsat for shitstorms, hvor folk både har kaldt hende for tynd og senere for tyk, og senest er mange folk altså blevet enige om, at der er en ting, der stjæler opmærksomheden i samtlige af hendes Instagram-billeder. Fødderne.

, )))

Et opslag delt af Reshetova Anastasia (@volkonskaya.reshetova) den

'Atmosfæren er storslået her,' skriver hun selv på Instagram, mens der hurtigt bliver skabt en ond stemning.

'Jeg kan ikke få øje på atmosfæren. Se lige størrelsen på dem,' skriver ëpavira2004í på Instagram.

Flere kropsudskammende trolde har sat sig for at gå efter den 180 centimeter høje skønhed og henviser nu til Anastasias fødder som 'svømmefødder,' selv om der reelt er tale om en størrelse 41.

LÆS OGSÅ Danske Sidse søgte på sig selv på Google: Så dukkede der en side op for en sær fetish

Nogle af modellens mere loyale følgere, blandt de 1,6 millioner, der ser hendes billeder på Instagram, tog dog deres idol i forsvar og bad hende om at glemme troldene.

« !». , ))))

Et opslag delt af Reshetova Anastasia (@volkonskaya.reshetova) den

'Jeg har en størrelse 41, eller faktisk en størrelse 42, og det er virkelig svært at få et sæt pæne sko til mine fødder, men hvem tænker over det, skriver brugeren  ëzajufffaí og forsætter:

'Det er ikke det værste i verden. Haters er åbenbart altid villige til at finde den mindste ting, som de kan genere dig med.'

180

Et opslag delt af Reshetova Anastasia (@volkonskaya.reshetova) den

Anastasia har tidligere forklaret i offentligheden, at hun ikke altid har haft et godt forhold til sin krop og den måde, den så ud på. Det har dog ændret sig i dag, selv om hun så sent som i marts til et modeshow i Moskva blev fatshamet og kaldt for en plus-size model. Hun bruger størrelse 36.

Surf only in @ankercompany wetsuits))))

Et opslag delt af Reshetova Anastasia (@volkonskaya.reshetova) den

»Jeg havde aldrig troet, at jeg ville være så selvsikker i min alder. I skolen blev jeg både mobbet af piger og drenge,« siger hun og forsætter:

»Som mundheldet siger: Du bliver bedømt på, hvordan du ser ud. På den eller aller anden måde, så bekymrer folk sig kun om det ydre, og først bagefter kan de se, hvad der faktisk er indeni,« siger hun ifølge Daily Mail.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nyt regnskab: Derfor har kongehuset...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Dommedag for Peter Madsen: Se de fire...
bt.dk
Sexrådgiver får ofte samme spørgsmål:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx