Af Lars Dinesen - 24/09-17 18:36; Opdateret: 24/09-17 18:47

Opfindelsen her løser det største problem med at stå op og tisseOpfindelsen her løser det største problem med at stå op og tisse

Til gengæld er den ikke billig fornøjelse.

storybild

Produktfoto. (Billede: Eduard Gevorkyan)

Det kan være en saga blot for mænd at ryste kalorius tre gang efter at have tisset stående. En ny opfindelse kombinerer urinalet med det mere traditionelle bidet og sørger på den måde for, at brugerens penis forlader toiletbesøget i en renvasket udgave. Det skriver Mirror.

Det nye vaskende urinal, Urinary 2.0, bruger sensorer, der aktiverer vasken, når brugeren er færdig med at tisse. Først bliver der tilført sæbevand i tre sekunder, der er justeret efter sæsonen. Køligere om sommeren, og lidt lunere om vinteren. Til slut følger tørreprocessen, der bruger luft til at tørre penis. Igen er det en proces, der tager tre sekunder.

Opfinderne bag er en spansk biokemiker ved navn Eduard Gevorkan, der sammen med en økonom og en coach håber at sælge deres patent til en spansk virksomhed for ikke mindre end fem millioner kroner. Det er dog uklart, hvad et færdigt vaskeurinal vil koste i forhold til de modeller, der er på markedet i dag.

Iværksætterne mener selv, at de har en idé på hånden, der vil være den største revolution på badeværelset siden blandingsbatteriet introducerede en blanding af koldt og varmt vand.

De forsikrer også eventuelle nervøse brugere om, at mænd i 'alle størrelser' kan forlade en tur på toilettet med et renvasket vedhæng.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bør man tage folien af smøreost og...
bt.dk
Kendt stripklub bliver totalt forvandlet
bt.dk
10 spørgsmål du altid har haft lyst...
bt.dk
Fem gode råd: Sådan holder du varmen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx