Af - 14/04-17 13:50; Opdateret: 14/04-17 15:34

Martina ville bare lige ændre lidt ved sit udseende...Martina ville bare lige ændre lidt ved sit udseende...

En tysk tv-vært og model har brugt næsten 440.000 kroner på plastikkirurgi for at ligne en ’eksotisk Barbie’.

storybild

(Billede: Barcroft)

Martina Big, som selv fortæller, hun er 28 år, har fået forstørret sine bryster til en størrelse 70T (32S i England, red.) og stikker sig selv med sprøjter indeholdende et stof, der giver hende en brun kulør samtidig med, hun bruger et solarium, hun har stående derhjemme, skriver Daily Mail.

Martina påstår, hun har de største bryster i Europa. Hun har speciallavede implantater, som kan blive pumpet endnu større ved at sprøjte saltvand ind i dem – og hun planlægger endnu flere operationer på trods af sit allerede ekstreme udseende.Martina Big, som selv fortæller, hun er 28 år, har fået forstørret sine bryster til en størrelse 70T (32S i England, red.) og stikker sig selv med sprøjter indeholdende et stof, der giver hende en brun kulør samtidig med, hun bruger et solarium, hun har stående derhjemme, skriver Daily Mail.

Foto: Barcroft

Martina påstår, hun har de største bryster i Europa. Hun har speciallavede implantater, som kan blive pumpet endnu større ved at sprøjte saltvand ind i dem – og hun planlægger endnu flere operationer på trods af sit allerede ekstreme udseende.

Brugte millioner på at være 'Barbie' og 'Ken': Nu har de slået op
Brugte millioner på at være 'Barbie' og 'Ken': Nu har de slået op

Det hele begyndte, da modellen ville ligne skuespiller og model Pamela Anderson eller modellen Katie Price. Men sidenhen besluttede hun sig for, at hun ikke mente de to kvinder havde nok former, og at hun i stedet ville være endnu vildere og ’se, hvor grænsen går.’

Første gang, Martina Big fik en kosmetisk operation, var i 2012, da hendes kæreste opfordrede hende til at blive model.

Den dag i dag er hendes udseende fuldstændig forandret. For ni uger siden fik hun tre indsprøjtninger, der skulle booste melaninen i huden, som er et mørkfarvet pigment, der findes i hud, hår og øjne. Det gør, at hun i dag har en hudfarve, der minder om mahogni.

»Jeg havde ikke regnet med at blive så mørk, men resultatet blev så godt. Jeg elsker det, og jeg vil blive ved med at være ekstrem. Nu vil jeg gerne bare blive mørkere og mørkere og se, hvor grænsen går,« siger Martina Big.

Barn i 90’erne? Så hørte du HELT SIKKERT de her sange på dine CD’er
Barn i 90’erne? Så hørte du HELT SIKKERT de her sange på dine CD’er

Hun fortæller, hun elsker kontrasten mellem sit platinblonde hår og sin mørke hud. Desuden nyder hun den opmærksomhed, hun får, når hun går på gaden. Hun kan mærke deres blikke på sig og elsker, at de ikke tror på, hvad de ser.

Modellen understreger, at hun ikke forsøger at være en sort kvinde, men at hun derimod prøver at skabe en unik og eksotisk Barbie. Alligevel indrømmer hun, at hendes hudtone er den samme som hos sorte mennesker.

Hun elsker sine kurver og udover at få gjort brysterne endnu større, så har hun også planer om at blive ved med at få melaninindsprøjtninger og bruge sit solarium i sit hjem i Trier, Tyskland.

Ny forskning slår fast: Barbie ødelægger unge pigers selvværd
Ny forskning slår fast: Barbie ødelægger unge pigers selvværd

Hendes fans opfordrer hende til at blive ved med at gøre sin hud mørkere, og det er hun åben overfor. Dog vil hun ikke ændre på farven på sine øjne og øjenbryn, som er det eneste naturlige, hun har tilbage, fortæller hun.

Foto: Barcroft

I begyndelsen havde Martina Big blot planer om en bryst- og læbeforstørrelse, men hurtigt blev hun afhængig af de ekstreme modifikationer. Hendes idealer er ikke længere Pamela Anderson og Kartie Price men derimod Barbie og Jessica Rabbit.

Hun planlægger et numseløft senere i år.

Gik fra brunette til 'Barbie' - Jeg vil stadig have større bryster
Gik fra brunette til 'Barbie' - Jeg vil stadig have større bryster

Hendes kæreste Michael støtter op om hendes projekt og har også selv fået melaninindsprøjtning, selvom han ikke ønsker at blive lige så mørk i huden som Martina.

»Det er fantastisk at have Martina ved min side. Jeg er kæreste med kvinden, som har de største bryster i Europa. Jeg håber i fremtiden, at Martina vil blive ved med at forstørre sine bryster, forstørre sine læber, blive mere brun og få numseimplantater,« siger han.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Annette Heick: Dengang jeg var...
bt.dk
70-årige Erik raser over grådige...
bt.dk
Michael Laudrup blander sig i...
bt.dk
Legendarisk DR-vært er død: Faldt om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx