Af - 19/03-17 22:30

Her betjener baristaerne kunderne i små bikinierHer betjener baristaerne kunderne i små bikinier

Foretrækker du din kaffe i en B- eller en DD-skål?

En amerikansk kaffekæde i staten Arizona har indført en ganske sparsom uniform for de ansatte. Her får man nemlig serveret sin kop tjære eller latté af en barista i bikini.

Det skriver Daily Mail.

Ofte ser man ansatte på diverse kaffekæder være klædt i et forklæde, men man må antage, at spruttende espressomaskiner ikke er det store problem for baristaerne hos 'Bikini Beans Espresso' i byen Washington i Arizona, USA. Som navnet antyder bærer kaffebiksens ansatte kun bikinier.


Ejeren insisterer på, at bikinikonceptet er med til at styrke kvinders position snarere end det modsatte.

- Som den første barista-kæde i Arizona vil vi give magten tilbage til kvinderne, der så kan have det godt med sig selv, siger den kvindelige iværksætter Carlie Jo og forsætter:

- Alle kvinder har retten til at stemme, være homoseksuelle, være succesfulde lokale støtter og virksomhedsejere - eller endda stille op som præsidentkandidater.

- Vi har retten til at arbejde med ynde, selvsikkerhed og værdighed, uanset om det er i en spadseredragt, lægekittel eller en bikini, siger hun.

WAUW: Kommende brud har tabt halvdelen af sin kropsvægt på et år
WAUW: Kommende brud har tabt halvdelen af sin kropsvægt på et år

Et lokalt byrådsmedlem mener dog, at kaffekæden er fornedrende for kvinder og har derfor forsøgt at få begrænset forretningens råderum. Det har dog endnu aldrig lykkedes for ham.

- Det bør kun handle om kaffe, mener han.


Størrelsen på kaffedrikkene er da også delt op noget, der leder tankerne hen på bikinier og måske især bh'er. Den lille størrelse på 470 milliliter hedder en B-cup, eller en b-skål på dansk, og den store variant med over 700 milliliter kaffe hedder en dobbelt D.


Kaffebaren har en 5-stjernet anmeldelse på Yelp, hvor kunderne angiveligt er glade for konceptet. På de sociale medier er den letpåklædte kaffekæde rigt repræsenteret med smilende ansatte i arbejdstøjet.


Se de vilde forvandlinger: Instagram-stjerne deler voldsomme vægttab
Se de vilde forvandlinger: Instagram-stjerne deler voldsomme vægttab


LÆS OGSÅ: Bikiniklædt politibetjent stjal overskrifter verden rundt: Nu skifter hun job

LÆS OGSÅ: Blogger: Jeg vil vise mine falske patter

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx