Af Frida Marie Bertelsen - 30/10-17 20:09; Opdateret: 30/10-17 20:29

Nøgen 21-årig blondine smider tøjet i hele Australien: Her er årsagenNøgen 21-årig blondine smider tøjet i hele Australien: Her er årsagen

Hollandsk instagrammer og rejsende er både høj, slank, blondine, og så er hun nøgen. Hendes instagram-profil er nu gået viralt.

storybild

(Billede: a.naked.girl Instragram)

Hollandske Sterre på 21 år rejser nøgen rundt i Australien for at overbevise omverdenen om, at det hverken er underligt eller seksuelt at være nøgen.

Hun kalder sig 'a.naked.girl' på instagram og her deler hun billeder, hvor hun poserer nøgen ved pools, på klipper eller på strande kun med tan-lines, en solhat eller andre accessories.

Ifølge Metro fortæller Sterre, at hun blev inspireret af en hjemmeside ved navn 'Get Naked Australia', der delte billeder af nøgne mennesker, der poserer rundt omkring i landet.

I et interview med Daily Mail Australia fortæller hun:

'At være nøgen gør stadig mange mennesker utilpasse. Det er virkelig en skam, at ikke alle kan se fornøjelsen i at være nøgen på neutral vis.'

Desuden fortæller Sterre, at mange af hendes følgere har vist den samme interesse til nudisme, men ikke alle lever i et samfund, hvor det er tilladt. Det ønsker den unge hollænder at ændre på.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tiltalt for kokainkørsel: Medinas...
bt.dk
Danske Spil: Her kommer årets første...
bt.dk
Dramatiske scener: Storbrand på hotel...
bt.dk
Formodet 'pakkebombe-mand' sprængte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx