Af Maria Christine Madsen - 11/11-17 18:35; Opdateret: 12/11-17 13:12

Karen bestilte helt særlig fødselsdagskage til datteren: Resultatet fik hende til at dø af grinKaren bestilte helt særlig fødselsdagskage til datteren: Resultatet fik hende til at dø af grin

Da irske Karen Moroneys datter fyldte to år, besluttede hun sig for at overraske hende med en helt særlig kage. Kagen endte da også med at blive særlig - men ikke på den måde, moderen havde regnet med.

storybild

MODELFOTO af en kage med tegneserie-figuren Gurli Gris på. (Billede: Shutterstock )

Karen Moroneys datter, Layla-Valentina, holder meget af tegneserie-figuren Gurli Gris, og derfor tænkte Karen, at det ville være helt perfekt at få lavet en Gurli Gris-kage til datterens fødselsdag.

Det skriver Irish Mirror.

Hun tog derfor af sted til det lokale bageri, som bad hende om et billede af den populære tegneserie-figur, så de vidste, hvad der skulle på kagen.

LÆS OGSÅ: Smart! Derfor skal du altid bestille to burgere på McDonald's

»De bad mig om at tage et billede med at det, jeg ønskede skulle være på kagen, på et usb-stik, så de kunne scanne det over på kagen,« fortæller Karen, der bor med sin familie i Limerick, til Irish Mirror.

»Så det gjorde jeg. Gurli Gris-billedet var det eneste, der var på usb-stikket,« tilføjer hun.

Men da Karen senere skulle hente kagen hos bageriet, fik hun ikke helt det, hun havde bestilt. Faktisk langt fra.

I stedet for at have lavet en Gurli Gris-figur på toppen af kagen, havde bageriet af uransaglige årsager scannet et billede af selve usb-stikket oven på kagen.

LÆS OGSÅ: Gense listen: Her er de sjoveste navne tilladt i Danmark

Heldigvis lykkedes det hurtigt at få rettet fejlen ved at lave en ny glasur, som blev hældt oven på det forkerte billede, hvorefter det rigtige billede af Gurli Gris blev lagt hen over.

»Kagen smagte fantastisk, og vi kunne alle grine af det i sidste ende - og vi fik pengene tilbage for kagen,« siger Karen Moroney til Irish Mirror.

LÆS OGSÅ: Åh nej! Populær sko-mode kan gøre kvinder kalveknæede og kræve operationer

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

I denne uge er der fest på...
bt.dk
Efter hård kritik af...
bt.dk
Tricktyvene er gået digitalt: Køber...
bt.dk
Dansk læge: Populær myte om kvinders...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx