Af - 21/01-17 15:07

Træt af danske boligpriser? Så meget luksus kan du få i udlandet for de samme pengeTræt af danske boligpriser? Så meget luksus kan du få i udlandet for de samme penge

Det koster kassen at købe en lille lejlighed i de største danske byer - og især i København. Og helt bims bliver man, når man ser, hvad man kan få i udlandet for de samme penge.

storybild

(Billede: Right Move)

Boligpriserne i de større danske byer skyder i vejret som aldrig før. Hvis man er typen, der har brug for at eje en toværelses lejlighed i for eksempel København, kan man godt forberede sig på at hive over to millioner af de stærke op af lommen.

Man får altså ikke meget bolig for pengene. Men hvis man ikke har noget imod lidt sol, en vinmark og en dejlig og idyllisk italiensk landsby i cykelafstand, så er der masser af gode tilbud. Og de koster nogenlunde det samme som en toværelses (eller mindre!) med københavnertoilet og brusekabine i soveværelset. Se selv!

For blot 1,3 millioner af de danske kroner kan du erhverve denne villa i det centrale Portugal. Villaen har panoramavinduer, fem soveværelser og swimmingpool. Prisen svarer til en etværelses ejerlejlighed på Nørrebro.

Galleri: Det dyreste hus i USA er netop sat til salg
Galleri: Det dyreste hus i USA er netop sat til salg

For samme pris kan du få denne spanske villa, der ligger tæt på Costa Blancas strande. Du får tre soveværelser og swimmingpool for 1,3 millioner danske pesos.

Etværelses på Nørrebro vs. fransk landsted med fem soveværelser til 1,3 millioner kroner. Hvad vælger du?

Galleri: Husleje på 98.000 - her er Danmarks dyreste lejebolig
Galleri: Husleje på 98.000 - her er Danmarks dyreste lejebolig

En typisk ejerlejlighed med to værelser på en af Københavns stenbroer koster cirka to millioner knaster. Dem kan du investere i et par langt mere spændende byggerier udenlands.

For eksempel kan du få denne herregård i det sydvestlige Frankrig for 2,1 millioner danske kroner - og så kan du have minimum ni venner boende. Huset har 10 soveværelser.

Danmarks billigste hus til salg: Så lidt koster det
Danmarks billigste hus til salg: Så lidt koster det

Drømmer du om sol, ægte italiensk pasta og udsigt ud over olivenmarkerne i det centrale Italien? Køb dette landsted for 2,1 millioner.

Helt ærligt! Vi ses, Danmark!

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

OL-atlet kan næsten ingenting: Sådan...
bt.dk
Christian Kjær om det svære farvel...
bt.dk
OL-stjerne anmeldt: Lille detalje på...
bt.dk
'Ung mor' indrømmer: Jeg tog stoffer
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx