22/10-17 14:30

LISTE: 5 tegn på at jeres forhold varer for evigtLISTE: 5 tegn på at jeres forhold varer for evigt

Skal det være jer to for resten af livet?

storybild

Modelfoto

Du og din partner har måske allerede været sammen i nogle år. I elsker hinanden og har det godt sammen, men det er ikke ensbetydende med, at I skal være sammen for evigt.

For selv om I måske er lykkelige sammen lige nu, så er faktum desværre, at langt de fleste forhold før eller siden går i stykker. Spørgsmålet er så, om dit forhold er et af dem, der ikke varer for evigt.

Kan du hakke hver af nedenstående fem tegn af, så skulle dig og din partner ifølge det sydafrikanske medie The Citizen have ganske gode muligheder for at leve lykkelig til jeres dages ende.

1. I kan ikke udstå hinandens dårlige vaner, men i vælger at bære over med det

De fleste kan formentlig nikke genkendende til ovenstående. Ens partner har nogle vaner, der simpelthen er så irriterende, at man nærmest ikke kan være i sig selv. Men er man i stand til at leve med partneres dårlige vaner, så skulle der ifølge The Citizen være ganske fine muligheder for, at man er sammen for evigt.

2. Jeres dag ligner hinandens

Der kan ifølge det sydafrikanske medie være visse udfordringer, hvis du og din partner arbejder forskudt af hinanden. Ganske enkelt fordi, at I ikke ser hinanden nok. Samtidig kan det blive et problem, hvis man i en længere periode ikke har set hinanden, og det pludselig ændrer sig.

Måske din partner har nogle vaner, som du bare ikke kan leve med.

3. I får aldrig hinanden til at få dårlig samvittighed over at tilbringe tid med venner eller veninder

Det er vigtigt at have venner, og det er endnu vigtigere at opretholde disse venskaber. Derfor er det også vitalt for et forhold, at man tillader hinanden at dyrke venskaberne. For selvom man som nyforelskede ønsker til at tilbringe al sin vågne tid sammen, så kommer der også en periode, hvor det er rart at være sammen med sine venner eller veninder.

Hvis en af bliver sure eller jaloux over, at den anden tilbringer tid med sine venner eller veninder, så er det ifølge The Citizen et tydeligt tegn på et usundt forhold.

4. I vil høre om hinandens dag

Hvis du er mere interesseret i at fortælle din partner om din egen dag, end du er i at høre om din partners, så kan det godt gå hen og blive problematisk. Der vil selvfølgelig altid være dage, hvor der er sket noget stort, som man bare ikke kan vente med at fortælle sin partner om, men som udgangspunkt er det en god regel, at man lærer at lytte til sin partner.

Helt specifikt skal du kende navnene på din partners kolleger og ikke mindst chef - også selv om du ikke har mødt dem.

5. I har diskuteres jeres fremtidsplaner - og I er enige

Det kan være en ganske fin idé lige at forventningsafstemme hinandens fremtidsplaner. Hvis den ene planlægger at rejse jorden rundt over tre år, mens den anden har i sinde at købe et landbrug og slå rødder, så kan det godt være, at I ikke er det perfekte match.

Har I derimod de samme fremtidsplaner, så skulle der ikke være noget i vejen for, at I rent faktisk vil leve op til jeres løfte om 'til døden jer skiller' - hvis I altså allerede er blevet gift.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Joachim og Marie besøgte Danmarks...
bt.dk
Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Komiker langer ud efter politiker:...
bt.dk
Motorcyklist sendt til traumecenter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx