Af - 13/12-16 15:13

Husker du Emma som blev kritiseret for at give sine børn 85 gaver hver: Her er hvad hun gør i årHusker du Emma som blev kritiseret for at give sine børn 85 gaver hver: Her er hvad hun gør i år

Sidste år blev den britiske mor Emma Tapping stærkt kritiseret for at give sin børn 85 gaver hver. Men det skræmte hende åbenbart ikke.

Bildstrecke im Grossformat »

Sidste års gavetårn.

Sidste jul skabte en britisk mor, Emma Tapping, stor debat på sociale medier, efter at hun delte et foto af de julegaver, hun havde købt til sine børn. Der var 85 til hver af hendes tre børn.

Det fik folk til at beskylde hende for at være for materialistisk, for at overforkæle sine børn og glemme den sande juleånd. På Twitter fordømte fremmede mennesker hendes indkøb, og hun fik sit eget hashtag: #toomanypresents.

Top fem: Her er de mest populære julegaver i år
Top fem: Her er de mest populære julegaver i år

Men meget tyder på, at hun er en af dem, der ikke tager sig af, hvad fremmede mennesker skriver om hende på sociale medier.

I hvert fald har hun lavet en ny statusopdatering på Facebook, hvor hun viser årets gave-tårn frem. Og det er større end sidste år!

Der er udsigt til flere pakker under træet i år
Der er udsigt til flere pakker under træet i år

- Endnu et år med hårdt slid, opsparing og planlægning. Endnu et år med min familie gør mig stolt hver dag. De fortjener en stor jul. De som vil hade kan bare hade. Men intet og ingen vil ændre, hvordan jeg holder jul, skriver Emma Tapping på Facebook.

I år er der 96 julegaver til hver.

Det er dyrt, men hun gør meget for at holde prisen nede, siger hun.

- Jeg deltager i alle udsalg. Alt, der er fuld pris, nægter jeg at betale for, og jeg gør det hele året rundt, så jeg kan give mine børn den bedst mulige jul, lød det fra Emma Tapping sidste år.

LÆS OGSÅ: Romantisk julefoto går viralt: Kan du se, hvad der er galt?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Rasende megastjernes mand efter...
bt.dk
Topadvokat advarer efter særlig dom:...
bt.dk
Rygterne nåede præsidentens øre: Nu...
bt.dk
Her er de nye fleksrenter: Se om dit...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx