Af Katrine Frederikke Wandrup - 07/09-17 20:15

Hvad ser du på billedet? Det afslører din største frygtHvad ser du på billedet? Det afslører din største frygt

Billedet skulle angiveligt kunne fortælle dig, hvad du frygter mest.

storybild

(Billede: Scanpix)

Lad os lege en lille leg.

Vi frygter alle et eller andet, og angiveligt kan din underbevidsthed afsløre, hvad du frygter mest.

For at finde ud af, hvad det er, skal du tage et hurgigt kig på billedet herunder. Det, du ser som det allerførste, skulle afsløre din største frygt.

Er du klar?

Prøv selv at kigge på billedet. Hvad lægger du først mærke til?

Larven

Så du laven som det første, så er du bange for onde ånder. Du tror på spøgelser og 'den anden side'. Du er bange for at blive hjemsøgt og bryder dig ikke om at gå i seng alene, når det er mørkt.

Æblet

Hvis æblet var det første, der fangede din opmærksomhed, så er du bange for døden. Dog frygter du ikke nødvendigvis din egen død, men kan også være bange for at de mennesker, du elsker, vil dø og forsvinde fra dig. Måske har du allerede mistet en person tæt på dig, hvilket får din underbevidsthed til at frygte, at det vil ske igen.

Sommerfuglen

Sommerfuglen betyder, at du er bange for at blive bedraget. Det kan være fordi, du tidligere er blevet bedraget og efterladt mange gange før, og at du derfor har problemer med at stole på folk. Du er hele tiden bange for, at folk forråder dig.

Kniven

Kniven afslører en frygt for dødelige sygdomme og pinsler. Måske frygter du, at du allerede lider af en farlig sygdom, eller også er du bange for, at du bliver ramt af en.

Vi skal understrege, at legen herover selvfølgelig ikke er videnskabeligt bevist. Men vi er alle forskellige, og det, du ser først, er ikke nødvendigvis det samme som det, dine venner ser først. Vores hjerner er forskelligt skruet sammen, og vi opfatter ikke altid ting på samme måde.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: Så gode venner er...
bt.dk
Ekspert efter næsten 10 år i sit...
bt.dk
Så er det afgjort: Vinder guld for...
bt.dk
Prins Nikolai klar til helt nyt liv...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx