Af Lars Dinesen - 22/10-17 20:10

23-årig kvinde: Sådan brækkede jeg Adams penis23-årig kvinde: Sådan brækkede jeg Adams penis

Der var blod over det hele, da hendes kæreste havde skreget i smerte.

storybild

Modelfoto.

Den britiske kvinde Megan Barker deler sin historie om, hvordan hun brækkede sin kærestes penis under sex.

Det skriver britiske Sun.

Kæresten Adam Francis var så flov og befippet, da ambulanceredderne ankom til det, som Megan Barker beskriver som et blodigt gerningssted, at han løj og sagde, at han var løbet ind i en dør. Sandheden var dog en noget anden om det, der skete tilbage i februar 2015.

Kæresten Adam på 24 år får stadig flashbacks til det overraskende øjeblik, der skulle ende særdeles smertefuldt for ham.

Et opslag delt af Adam Francis (@adamfrancis10) den

Parret blev introduceret for hinanden tilbage i 2013 af fælles bekendte og blev hurtigt betaget af hinanden. Forelskelsen bød også på et livligt sexliv, hvor de parret ikke lagde fingre imellem i dobbeltsengen.

Megan forklarer, at hun ikke kunne stå for Adam, der arbejder som model, og en enkelt aften, hvor de var i deres lysters magt, så skete det skæbnessvangre altså. Noget blev revet over med en flænsende lyd.

Not sure how much longer I can hack these grey skies and cold mornings - get me back in the sunshine #bikinilife

Et opslag delt af Megan Barker (@meganbarker_xo) den

»Adam havde pludseligt manøvreret sig om bag mig, hvor jeg svajede i ryggen - og pludselig, så hørte jeg den her forfærdelige flænsning,« siger den i dag 23-årige, stadig let brødebetyngede kæreste.

Da hun vendte sig om for at se til ham, så hørte hun et hyl, der fik det til at vende sig i hende. Adam var blevet helt hvid og knugede sit skridt. Parret fandt hurtigt ud af, at noget var helt galt, da de så, at blodet sprang fra hans penis. Han styrtede mod toilettet.

»Jeg var slet ikke klar til at håndtere sådan en situation, så jeg ringede til min bedste ven Tom.« siger Megan Barker og forsætter:

»Jeg fortalt ham, at jeg havde brækket Adams diller og han sagde, at jeg ikke skulle være bange, da det samme var sket for en af hans venner.«

Megan fulgte efter kæresten og ringede til alarmcentralen, da hun så ham ligge på badeværelsetgulvet, der var smurt ind i kærestens blod. Da redderne ankom til den blodige scene var modellen for pinligt berørt over forløbet til at forklare, hvordan det var sket. I stedet sagde Adam, at han var løbet ind i en dør. Det førte til, at ambulanceredderne tjekkede ham for hjernerystelse.

@maisiereilly_makeup - always bringing the fire #fleeky

Et opslag delt af Megan Barker (@meganbarker_xo) den

De følgende tre måneder var Adams liv et smertehelvede. Det første to år uger kunne han dårligt gå.

»Det er ubeskriveligt. Og oveni det hele, så er jeg ikke så god til at se blod, så det blev hurtigt for meget for mig. Jeg flippede totalt ud,« fortæller Adam overfor The Sun.

I dag er parret tilbage i dobbeltsengen og alt virker som det skal efter penisfrakturen. Det er dog, teknisk set, forkert at kalde fænomenet for en fraktur, da mandens penis ikke indeholder en knogle. Svulmelegemerne 'corpus cavernosa' er en slags modificeret muskel, der ved blodfyldning vokser kraftigere med fyldningen. En penisfraktur er en overrivning af musklerne, ligesom det kan ske i overarmens bicep eller brystmusklen pectoralis.

Her er en oversigt over de fem farligste stillinger under sex.

Iced coffee is life

Et opslag delt af Megan Barker (@meganbarker_xo) den

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

NU blomstrer kirsebærtræerne - se det...
bt.dk
Yes! Godt nyt til alle NCIS-fans
bt.dk
Ny tendens ved aftenbordet:...
bt.dk
Vidste du det? Det sker der med dine...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx