Af Niels Pedersen - 29/11-17 10:20

Emily deler sin families hylende morsomme julekort på Twitter - folk elsker detEmily deler sin families hylende morsomme julekort på Twitter - folk elsker det

Det er så hyggeligt at få julekort. Både de fysiske og de digitale af slagsen. Men de fleste af dem er, når vi nu skal være ærlige, ret uopfindsomme og kedelige.

storybild

Emily Seawright.

Det gælder dog på ingen måde det julekort, den amerikanske Seawright-familie har lavet. Det skriver flere internationale medier, herunder ABC News.

Familiens yngste datter, Emily Seawright, har delt julekortet på Twitter med ordene 'min families julekort i år. Jeg griner min røv i laser.'

Og det er hun bestemt ikke den eneste, som gør. Folk elsker simpelthen billedet af Seawright-familien, som er gået viralt med over 50.000 retweets og 300.000 likes.

Det kreative, morsomme og lidt afslørende billede, hvor alle familiens medlemmer står med skilte, der repræsenterer, hvor de er i livet, og hvad de føler, blev taget, da The Seawrights mødtes til Thanksgiving. Forældrene er 'begejstrede'. Det skyldes nok, at Emilys storesøster 'venter sig'. Familiens tredje barn er 'forlovet'. Og Emily? Ja, hun er bare 'Emily'.

Det er især Emilys livsstatus, som folk elsker. For der er rigtig mange, som kan - eller har kunnet - nikke genkendende til følelsen af, at alle andre i vennekredsen eller familien kan berette om, at de får en kæreste, et barn eller bliver gift, mens der ikke rigtig sker noget på den front i deres eget liv.

Her er blot et par eksempler på den bølge af sympati, Emily har modtaget, efter hun delte julekortet på Twitter, hvor hashtagget #WeAreAllEmily (Vi er alle Emily, red.) endda er opstået.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Linse tordner mod TV3: Det er totalt...
bt.dk
Prins Charles skal arve historisk...
bt.dk
Kendt hotelkædes filial skal betale...
bt.dk
Ekspert slår alarm: 'Det her er den...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx