Af Lars Dinesen - 10/09-17 20:17

23-årig rejser verden rundt: Sådan får hun råd til det23-årig rejser verden rundt: Sådan får hun råd til det

Opskriften er simpel, men nok svær for de fleste.

storybild

Bridie Wilkins, der er en 23-årig modeskribent fra London, der lever utroligt sparsomt for at få råd til sin store passion. Rejser.

Det skriver Daily Mail.

Fisk på dåse med grøntsager og et sæt gode vandresko. Det er opskriften på den utroligt sparsomme livsstil, som den 23-årige globetrotter, Bridie Williams lægger for dagen. Indtil videre har de små omkostninger sørget for, at hun har kunnet besøge 19 lande under luksusforhold. Og der er flere rejsemål i kalenderen, heriblandt Los Angeles, Mexico og København til oktober.

Med adresse i London, der er kendt har tårnhøje leveomkostninger, hævder den unge kvinde, at hun blot bruger 100 britiske pund om ugen på at spise, betale husleje og komme rundt i byen. Det svarer til godt 816 danske kroner. Eller knap 3264 kroner på en måned på de største udgiftsposter. I sparegrisen kan hun i stedet hver måned lægge knap 4.900 kroner til rejser.

Den 23-årige føler ikke det store afsavn på grund af sine billige madvaner.

»Jeg tænker ikke to gange, når jeg begrænser min kost til en dåse fiskekonserves, når du elsker noget så meget, som jeg elsker at rejse, så er den slags ofre ikke noget, man bryder sin hjerne med,« siger Bridie Wilkins overfor Daily Mail.

En af globetrotterens hemmeligheder til at komme vidt omkring er at bestille i god tid og holde øje med gode tilbud.

Den 23-årige har blandt andet droppet at gå i byen, men nu mener hun, at weekendfesterne blegner i forhold til at besøge nye lande.

»Rejserne har ændret alt. Jeg elsker simpelthen at se nye dele af verden. Det har gjort mig til et mere afrundet menneske.«

»Jeg har langt mere selvtillid. Jeg har fløjet adskillige gange alene, selv om jeg kun er 23 - og jeg har også været alene på rejse i en hel uge.«

Hun opfordrer andre, der også elsker at rejse til at tage springet.

Hun forklarer dog, at hendes omgangskreds synes, at det er lidt mærkeligt, at den 23-årige kvinde lever på en sten i hverdagen for at få sand mellem tæerne flere gange om året.

»Min familie og venner synes, at det er tosset, at jeg begrænser mig selv så meget, som jeg gør, men jeg elsker at tænke på, at mine oplevelser vil inspirere andre til at holde op med at være tilfredse med det hele, og i stedet springe ud i det.«

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Naboer stiktossede over nyt...
bt.dk
21 vanrøgtede hunde blev fjernet fra...
bt.dk
Ophidset Morten Wieghorst: Det er...
bt.dk
Wozniacki truer med boykot: 'Jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx