Af Sebastian Kirk - 27/10-17 19:47

No fucks given: Her stiller kvinde sig op og tisser i mændenes pissoirNo fucks given: Her stiller kvinde sig op og tisser i mændenes pissoir

Hvis der er for lang kø til toiletterne, må man tage andre midler i brug.

storybild

Når man skal, så skal man. Det kan denne kvinde skrive under på.

Når man skal, så skal man.

Det kender vi alle til, men for kvinder kan det godt være lidt af en udfordring at lade vandet til offentlige arrangementer, fordi der stort set altid er kø til kvindernes toiletter.

Men da en kvinde for nylig så det amerikanske fodboldhold Miami Dolphins spille i Florida, havde hun tilsyneladende ikke tålmodighed til at stå i kø. Derfor gik hun i stedet ind på herretoilettet.

Men hun brugte ikke WC'et. Hun trak simpelthen bare bukserne ned, stillede sig op foran et pissoir og lod naturen gå sin gang - selvfølgelig med en fadøl i den ene hånd. En Instagram-bruger fangede heldigvis det gyldne øjeblik på video og delte det med omverdenen:

Miami is officially a football town, FOLKS

A post shared by Laces Out (@lacesoutshow) on

Og folk i kommentarfeltet er vilde med den bramfri kvinde.

'Jamen alle ved jo, hvor lange køerne er til kvindernes toiletter. I det mindste tabte hun ikke sin øl - det ville have været en tragedie,' skriver brugeren retiredmsg eksempelvis.

'Det er en kvinde efter min smag,' supplerer tyler_marek.

'Hahaha jeg elsker hende!!!,' lyder det fra lizjparker.

Videoen er blevet set mere end 70.000 gange, siden den blev lagt op på Instagram. Og mens de fleste kommentarer er positive, er der også enkelte, der tager afstand fra episoden.

'Hvis en mand går ind på kvindernes toilet og gør det der, vil han blive anholdt med det samme og blive registreret som en sex-forbryder,' skriver mattey291.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tine Aurvig-Huggenberger taler ud om...
bt.dk
Faxe vil ikke søge Wengers job: Mange...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Fie Laursen flyttet sammen med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx