Af Fie West Madsen - 07/12-17 21:59

Politiker opdagede lille drengs ønskeseddel ved et tilfælde: Han blev dybt berørt, da han læste den Politiker opdagede lille drengs ønskeseddel ved et tilfælde: Han blev dybt berørt, da han læste den

'Det var meningen, at du skulle trække den seddel og gøre præcis det, du gør nu.'

storybild

En dreng i 4. klasse havde så rørende juleønsker, at Jay Banks måtte dele dem på Facebook.

Mange børn ønsker sig store pakker Lego, mobiltelefoner eller spilkonsoller fra reklamernes glitrede sider i julegave. Men en anonym dreng i fjerde klasse fra New Orleans i den amerikanske stat Louisiana havde så rørende juleønsker, at det fik den amerikanske byrådspolitiker Jay Banks til at dele dem på Facebook.

Det skriver Fox News.

Drengen havde hængt sin ønskeseddel op på et såkaldt Angel Tree, som er en organisation, der hjælper med at skaffe gaver til børn fra mindre bemidlede familier. Lokalpolitiker Jay Banks tog ved et tilfælde drengens seddel, hvorpå de eneste to ønsker var 'nye sko' og 'et lykkeligere liv'.

'Sæt det her i kontekst. En fjerdeklasseselev har muligheden for at bede om lige det, han vil have til jul, og det her er, hvad han ønsker. En ny cykel, en Xbox, andre stykker legetøj eller et væld af andre ting ville ikke have overrasket eller alarmet mig, men når en dreng i fjerde klasse beder om et lykkeligere liv er det hjerteskærende,' skriver Jay Banks i sit Facebook-opslag.

Det er tydeligt, at politikeren er dybt berørt af det, han har læst på drengens ønskeseddel, og i sit opslag spørger han derfor folk til råds.

'Jeg kan ikke huske meget fra fjerde klasse, men jeg ved, at jeg ikke ønskede mig et lykkeligere liv. Mine tanker er; hvad går dette barn igennem; hvor mange andre børn som ham går gennem de samme ting; hvordan kan jeg hjælpe; hvorfor trak jeg den her seddel? Jeg er i vildrede og ved ikke, hvad jeg skal gøre,' skriver Jay Banks.

I kommentarfeltet til Jay Banks opslag roser flere politikeren for at dele ønskesedlen og sætte fokus på, at ikke alle børn har det lige godt. Mange er også sikre på, at der var en højere magt, der hjalp Jay Banks til præcis denne drengs sedel, så han nu kan hjælpe ham.

'Det var meningen, at du skulle trække den seddel og gøre præcis det, du gør nu. Det rørte dit hjerte og fremprovokerede tanker. Jeg er ikke i tvivl om, at du vil finde ud af de næste skridt, for der vil helt sikkert være videre skridt for dig,' skriver Timika Spurlock blandt andet på Facebook.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Test din paratviden: Kan du komme ind...
bt.dk
Avicii død: Efterlader sig kæmpe formue
bt.dk
Chefforhandler: Det her er den eneste...
bt.dk
Inger Lise og Bent købte kylling i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx