Af - 28/01-17 16:48

Utro pige skrev til det forkerte nummer: Hans svar er lige i skabetUtro pige skrev til det forkerte nummer: Hans svar er lige i skabet

En fremmed fyr besluttede sig for at lære en pige en lektie, da hun kom til at skrive til ham ved en fejl.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvad gør man, når man får en sms fra en tydeligt knust pige, der har fået forkert nummer?

Mand straffer utro kæreste på den ondeste måde
Mand straffer utro kæreste på den ondeste måde

En tilfældig fyr valgte at ‘spille med’, da han for nylig fik netop sådan en besked. En pige ved navn Dee havde åbenbart været sin kæreste utro med en fyr ved navn Jackson, som hun prøvede at få fat i - og nu skrev hun til ham for at fortælle, at hendes kæreste var skredet.

- Hey, det er Dee. Kevin fandt vores beskeder, og vi er færdige. Han forlod mig, og nu har jeg intet.. Dette er min fars telefon. Men vær sød ikke at skrive til telefonen mere. Jeg har den ikke. Og lad være med at svare på dette nummer, lød hendes besked.

Kvinde fik genial hævn over utro kæreste: Hang løbesedler over hele byen
Kvinde fik genial hævn over utro kæreste: Hang løbesedler over hele byen

Den tilfældige fyr svarede alligevel. Men i stedet for at give den utro pige en hård medfart for at have været sin kæreste utro, valgte han, at han måske kunne få hende til at lære en lektie. Så han lod som om, det faktisk var Jackson, hun havde fået fat i.

- Du skal ikke bekymre dig om ham, Dee. Du har alligevel ikke brug for ham. Hvis du har brug for en at tale med, så vil jeg altid være der, svarede han.

‘Dee’ forklarede efterfølgende, at kæresten havde ‘smadret hendes hus fuldstændigt’, da han opdagede utroskabet, og at hun nu ikke havde noget tilbage. ‘Jeg ved virkelig ikke, hvad jeg skal gøre’, som hun skrev.

Ekspert: Disse mænd og kvinder er mest utro
Ekspert: Disse mænd og kvinder er mest utro

- Skaden er sket. Han har hentet alle vores beskeder, og nu lægger han dem ud på de sociale medier og sender dem til alle sine venner. Så mit liv er i bund og grund slut.

- Jeg viede mit liv til ham. Jeg gav ham alt. Mit liv, min kærlighed og de fleste af mine ejendele. Jeg vidste, det her ville ske. Det er min skyld, skrev hun.

‘Jackson’ forklarede hende, at hendes liv bestemt ikke var ovre - men at det selvfølgelig var hende selv, der havde sat sig i den situation.

Hun opdagede hans utroskab: Det kommer han til at fortryde bittert
Hun opdagede hans utroskab: Det kommer han til at fortryde bittert

- Ja, det er din skyld. Og hvis du virkelig havde viet dig til ham, havde du ikke været sammen med mig. Men måske kan du stadig nå at redde det. Måske skal han bare lige have noget tid til at køle af, lød hans svar.

Ifølge ‘Dee’ var det dog for sent - forholdet stod ikke til at redde, og nu var hun bare ‘jord under hans skosål’.

- Nå, Dee, jeg håber, du har lært af dine fejl. Det stinker, når ens kæreste er utro, og karma er en kælling. Så brug dette som en lektie i livet, og gå ind i dit næste forhold med hele dit hjerte. Og lad være med at være utro. Men efter min erfaring: en gang utro, altid utro.

- Jeg håber virkelig, du kommer igennem det her, og jeg kan godt mærke, hvor hårdt, det har ramt dig. Måske kommer Kevin tilbage, skrev fyren.

9 tegn på at din kæreste er dig utro
9 tegn på at din kæreste er dig utro

Han lovede herefter at stoppe og afslørede så til sidst, at han altså ikke er denne ‘Jackson’.

- Hvem er du?, spurgte pigen.

- Bare en tilfældig fremmed fyr, der har været offer for utroskab.

Klik dig igennem galleriet herover for at se hele korrespondencen.

Liste: Disse 10 danske byer er de mest utro
Liste: Disse 10 danske byer er de mest utro

H/T: Elite Daily

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde efterlod en seddel på...
bt.dk
Vestager uddeler milliardbøder for...
bt.dk
Ejgil på 72 er træt af overklassen:...
bt.dk
Kendt dansk burgerkæde lukker
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx