Af - 25/03-17 10:00; Opdateret: 25/03-17 13:41

Transkønnede Jaimie deler vildt før- og efterbillede af sin forvandlingTranskønnede Jaimie deler vildt før- og efterbillede af sin forvandling

Bliver hyldet af flere end 20.000 på sociale medier for sit mod.

storybild

(Billede: Instagram)

En amerikansk musiker og fortaler for transkønnedes rettigheder deler et billede, der viser resultatet af en imponerede rejse fra kvinde til mand.

Over 20.000 på Instagram og Facebook har reageret på det stærke billeder, der er taget med blot to års mellemrum.

Jaimie Wilson fra Ann Arbor i staten Michigan skriver blandt andet i sit opslag:

- Døm ikke en bog på dens ydre. Jeg deler billedet her for at vise, at man ikke behøver, at udvise 'tegn' på at være transkønnet.

Han forklarer, at det folk havde svært ved at fatte det, da han nåede den erkendelse, at i virkeligheden identificerede sig som en mand. Og ikke en kvinde, som han er født.

- Da jeg sprang ud nægtede folk at tro på at jeg var en mand indeni, fordi jeg så så 'feminin' ud på overfladen, skriver Jaimie Wilson blandt andet på Instagram.

DONT JUDGE A BOOK BY ITS COVER. I am posting this picture to show that not everyone has to show "signs" to be transgender. You don't have to pass a test to prove you're trans...and you sure as hell don't need ANYONES approval but your own. This life is about finding yourself and becoming YOU. No one's journey is the same...so stop comparing yourself to others. When I came out people refused to believe I was a man because of how "Feminine" I presented for 18 years. So why am I posting this comparison? Because I want people to see it doesn't matter what some LOOKS like...if someone has the guts to tell you "I'm transgender" "I'm gay" "I'm bisexual" anything like that PLEASE BELIEVE them and be there for them because stereotypes need to be broken. #ftm #transman #transgender #transguy #transisbeautiful #trans #femaletomale #lgbtpride #polysexual #saga #genderfluid #queer #bisexual #noh8 #lgbt #gay #lesbian #loveislove #transformation #pride #blueeyes #beforeandafter #transpride #selflove #bodypositivity #loveyourself #vitamint #progress

Et opslag delt af Tboy (@tboy61915) den

Musikeren fortæller på Facebook yderligere, at transformationen fra kvinde til mand har kostet en del på den personlige front.

Mor og søn skifter køn og bliver til far og datter
Mor og søn skifter køn og bliver til far og datter

- Jeg savner at have min familie i mit liv... Jeg savner forældre, der er stolte af mit... men ved I, hvad jeg ikke savner? Jeg savner ikke nætterne, hvor jeg lå alene og kæmpede med mine følelser...

- Jeg savner ikke at vente på, at alle andre har forladt huset, så jeg kan tage maskulint tøj på og stoppe mit lange hår op under en hat... Jeg savner ikke at skjule mig.

Flere brugere på Facebook har efterfølgende tilbudt at fungere som familie for hende.

- Hvis du har brug for en bedstemor, så er jeg der for dig, skriver Nellie Sanchez og forsætter:

9-årig er den første transkønnede på forsiden af kendt magasin
9-årig er den første transkønnede på forsiden af kendt magasin

- Jeg elsker mine børnebørn så højt, at hvis de en dag fortæller, at de er transkønnede, så er jeg ligeglad, jeg elsker dem lige højt! Jeg ser dem bare som mennesker. Og så er du forresten meget nydelig, og som en pige var du også smuk!

Et opslag delt af Tboy (@tboy61915) den

Et opslag delt af Tboy (@tboy61915) den

Et opslag delt af Tboy (@tboy61915) den

Nyt Tinder-tiltag: Nu kan du date andet end mænd og kvinder
Nyt Tinder-tiltag: Nu kan du date andet end mænd og kvinder

H/T: Gay Star News.

LÆS OGSÅ: Transkønnet kunstner skal hjælpe Aarhus med at gentænke

LÆS OGSÅ: Elsket TV-serie hyrer otte-årigt transkønnet barn

LÆS OGSÅ: Som de første i Sydamerika: Transkønnet par har fået barn sammen

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

JAAAAAA! To danskere klar til...
bt.dk
Bookmakerne ikke i tvivl: Hun vinder...
bt.dk
Hustruen blev fundet dræbt - her...
bt.dk
Kæmpe skandale ved OL: Fuld atlet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx