Af Lars Dinesen - 15/10-17 15:58

Bibliotekarer kopierer ikonisk Kardashian-forside: Nu bliver de hyldetBibliotekarer kopierer ikonisk Kardashian-forside: Nu bliver de hyldet

Keeping up with the Librarians.

storybild

En gruppe bibliotekarer fra New Zealand er på under et døgn gået verden rundt med et billede, der er en hyldest til ti år med Kardashian-familien på skærmen.

Et lille newzealandsk bibliotek fra byen Invercargill er på få timer kommet på verdenskortet for deres humor. På under et døgn har de fået mere end 2.300 delinger, og enkelte Facebook-brugere har givet et muntert tilsagn om, at de gerne vil flytte til byen, hvor bibliotektet befinder sig.

Opskriften er i og for sig simpel. For at hylde ti år, hvor man har kunne følge med i stort og især småt hos Kardashian-familien i deres tv-show Keeping Up the Kardashians, så har de ansatte sat sig selv i stedet for Kardashian-kvinderne.

'Det er ti år siden, at Kardashianerne første gang begunstigede vores skærme. For at fejre det, så har vores hold for sociale medier besluttet at lave en improviseret, absolut uplanglagt, fotoseance.'

Billedet er en direkte imitation af en forside på det amerikanske sladderblad Hollywood Reporter fra august, hvor hele tv-familien var portrætteret.

Generelt er stemningen i kommentarfeltet god. En enkelt har dog svært ved at tro, at billedet er helt uplanlagt. Biblioteket svarer blot med en blinke-smiley.

En kommentator mener, at det er alt for meget, at bibliotekspersonalet bliver betalt for at lave sådan noget fjol på Facebook. Her forsikrer biblioteket om, at Facebook-indsatsen er noget der sker ved siden af de ansattes andre opgaver.

Biblioteket bliver i en enkelt kommentar også beskyldt af en ved navn Gail for at være patetiske for at have kopieret noget populært og letbenet som Kardashian-familien. Til det har dog svar på tiltale.

'At promomovere vores bibliotek for den nye generation? Vi tror ikke, at man kan gøre det meget bedre, Gail. Medmindre du mener, at biblioteker ikke er værd at gøre reklame for?'

H/T: Daily Mail.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lego-familie har tabt gigantbeløb
bt.dk
Forhandlere er gået hjem: Her er...
bt.dk
Ziegler om forhandlinger: Jeg er...
bt.dk
Tøjgigant lider i Danmark: Værste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx