Af Webstud/TR - 11/08-17 18:31; Opdateret: 11/08-17 19:05

Kan du gætte svaret på denne gåde? Så har du måske psykopatiske trækKan du gætte svaret på denne gåde? Så har du måske psykopatiske træk

En udspekuleret måde at teste sine venner på.

storybild

Er du bekymret for, at du måske har nogle psyokopatiske træk eller bare tænker som en psyokopat i visse tilfælde?

Så har internettet disket op med en gåde, der er relevant for dig.

Men først er der en god nyhed. Hvis du er bekymret for, om du har psyokopatiske træk, kan du allerede nu ånde lettet op. Personer, der lider af psykopati, plejer nemlig ikke selv at bekymre sig om den slags ting.

Her er den afslørende gåde:

Dette er en historie om en kvinde. Til sin mors begravelse møder kvinden en fyr, hun aldrig før har set. Fyren er fantastisk, og han lever så meget op til hendes største fantasier om hendes drømmefyr, at hun forelsker sig i ham på stedet. Der er bare et enkelt problem: Hun glemte at få hans nummer, så nu ved hun ikke, hvordan hun skal kontakte ham. Et par dage efter begravelsen bliver kvindens søster fundet død. Hvordan kan det være?

Tænk lidt over den. Læs videre, når du kommer frem til et svar.

via GIPHY

Kvinden har slået sin egen søster ihjel, da hun håber på at møde manden til søsterens begravelse.

Tænkte du, der var en anden årsag? Så kan du trygt sige, at du ikke går rundt med psykopatiske tanker eller motivationer - i hvert fald ud fra denne ''test''.

Gættede du rigtigt, betyder det langt fra, at du med garanti har psyokopatiske træk. Psykopati er uhyre komplekst og ikke noget, man kan diagnosticere ud fra et enkelt spørgsmål. Men du deler måske nogle af de samme tanker, som personer, der lider af psykopati, har.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Stak af efter ydmygelse: Serena...
bt.dk
Se listen: Her er fraværet højest på...
bt.dk
Hamilton peger på sine rivaler: Tre...
bt.dk
Kan det betale sig at købe en brugt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx