Af Lars Dinesen - 24/10-17 19:14

Nick friede til kæresten - men en detalje i baggrunden stjal billedetNick friede til kæresten - men en detalje i baggrunden stjal billedet

Fotoet er helt fantastisk.

storybild

Et amerikansk forlovelsesbillede går nu verden rundt siden det blev taget i begyndelsen af oktober. Årsagen er en særlig gæst, der har sneget sig med på billedet.

Det skriver britiske Telegraph.

Nick Kelble og hans kæreste Hayley Roll var på vej i zoologisk have, hvor de fejrede deres årsdag som par. Traditionen tro, så ville de også gerne forbi et fast stop, der var særdeles populært i haven. Da køen var overstået gav Hayley sin telefon til en, der kunne tage et billede af parret sammen med flodhesteungen Fiona, der er lidt af et tilløbsstykke i Cincinnati Zoo i staten Ohio.

»Vi havde ventet i kø for at få taget vores billede sammen med Fiona. Da jeg vendte mig om, så jeg, at Nick var gået på knæ,« fortæller Hayley Roll.

Mens Nick knælende præsenterer ringen for sin kommende kone, kan man se, at den unge flodhest følger med trykket op imod indhegningens glas.

Flodhesten Fiona er den første flodheste, der er født i den amerikanske zoologiske have i 75 år. Hun kom til verden i januar i en undervægtig udgave og vejede blot 27 kilogram, men er siden kommet efter det med kropsvægten. Nu vejer flodhesteungen 227 kilogram.

'Vi er så glade for, at Fiona kunne være der på vores store dag. Må vi få mange flere år, hvor vi kan komme og besøge dig i zoo,' skriver Hayley Roll ledsagende til det fine billede.

Den søde historier huserer nu i medier fra USA til Storbritannien og Holland.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mindst ni personer dræbt i Canada...
bt.dk
Professor: Overhængende fare for...
bt.dk
Jackson-familien er dybt bekymret for...
bt.dk
29-årig tv-kok Matt Campbell død...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx