Af Peter Voergaard - 18/01-18 21:36; Opdateret: 18/01-18 21:55

Hun sendte ham et sødt billede af sig selv - nu går twitter amok over hans geniale svarHun sendte ham et sødt billede af sig selv - nu går twitter amok over hans geniale svar

Svaret er perfekt!

storybild

(Billede: A)

En fyrs svar til sin kæreste er blevet rødglødende på twitter. Hvorfor? Fordi det i manges øjne er fantastisk.

En fyr har sendt et svar til sin kæreste - og folks reaktion er 'Gid jeg også var så forelsket'

Da medicinstuderende Alexia Dixon fra Texas State University en dag var derhjemme, bestemte hun sig for at sende en 'selfie' til sin kæreste.

Han var på arbejde hos Amazon, men han fandt alligevel tiden til at finde på et svar. Et svar, der i skrivende stund blevet delt godt 62.000 gange, og medført adskillige reaktioner, fortæller Huffington Post.

(Billede: Alexia Dixon)

Og twitter-reaktionen var ikke til at tage fejl af.

»Han fik en fra sit job til at tage det her billede af ham - bare for at kunne sende det som en reaktion. Jeg er SÅ vild med den slags kærlighed,« skriver @eaaaaron___

'Gift dig med ham,' og 'Gid jeg også var SÅ forelsket', lyder det fra andre på twitter, mens flere påpeger, at deres kæresters svar typisk er noget mere kedelige. Hvis de da overhovedet svarer.

Til BT fortæller hun, at parret er meget overraskede over al opmærksomheden.

»Opslaget eksploderede ud af det blå. Jeg lagde det bare ud, så alle kunne se, hvor fjollet han er. Pludselig gik opslaget fra at have 20 likes, til 100, til 1000 til 200.000 på mindre end 48 timer. Vi er begge målløse. Folks reaktioner har simpelthen gjort mig så glad. Vi har også fået nogle få negative reaktioner, men de gode opvejer de negative. Men han (min kæreste) har altid været så sød. Han er virkelig fantastisk,« fortæller hun til BT.

LÆS OGSÅ: Hun sendte ved en fejl en sms til kendt skuespiller - reaktionen var perfekt

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'I folkeskolen blev vores små sedler...
bt.dk
Hareide-kriger skadet før VM: Det,...
bt.dk
LIGE NU: 24-årige Casper i ekstremt...
bt.dk
Har du set den? Her er årets bedste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx