Af - 31/01-17 14:01

Leo på 21 måneder er den vildeste flugtkonge - og han gør det hver eneste dagLeo på 21 måneder er den vildeste flugtkonge - og han gør det hver eneste dag

Han er for vild!

Ingen udfordring er for stor - eller for høj - for Leo på 21 måneder. Under et minut tog det ham at kravle over det ca. 1,5 meter høje sikkerhedsgitter, som ellers skulle sørge for, at han ikke stak af fra sit værelse.

Et sikkerhedsgitter i døråbningen kan normalt give forældre lidt ro, da deres små poder dermed ikke kan løbe så langt. Men ikke hjemme hos familien Gray og Westlake i den engelske by Falmouth.

Deres 21 måneder gamle søn Leo har udviklet nogle helt særlige klatreevner. Derfor besluttede hans mor, 23-årige Alice Gray, at sætte ikke bare et, men to sikkerhedsgitre op over hinanden. Men efter 10 minutter var freden forbi.

- Jeg kunne ikke tro mine egne øjne, da han kravlede over første gang. Han elsker det. Og blev bare ved og ved,« skriver Alice på sin Facebookprofil.

Hun optog Leos snedige klatretur over sikkerhedsgitrene, og på under et døgn har flere end 13 millioner set videoen af den storsmilende Leo.

Alice slår fast, at det ikke er farligt, og at Leo aldrig er faldet og har slået sig.

- Min søn har klatret, siden han var ni måneder gammel. Nej, det er ikke farligt, min søn er meget stærk, og han gør det 100 gange hver dag. Han ved præcist, hvad han gør,« skriver hun på Facebook.

Alice Gray fortæller til den engelske avis Mirror, at hendes ‘lille abe’ har været en ‘håndfuld’, siden han blev født. Især hans kærlighed til at klatre har været en udfordring for familien.

Leo rullede rundt, da han var to måneder gammel, og siden han kunne gå i en alder af ni måneder, har han klatret op på alt fra sin 7-årige storesøsters køjeseng til vindueskarme. Leo forsøger også at kravle ud af alt: tremmeseng, højstol, autostol. Han sidder aldrig stille.

Leos mor har nu erkendt, at det ikke nytter at forsøge at holde Leo væk med to sikkerhedsgitre.

- Vi har nu taget begge sikkerhedsgitre ned. Det var et forsøg for at se, om det virkede, men det gjorde det ikke.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kan du genkende noget på disse...
bt.dk
Efter fyring: Superliga-klub har...
bt.dk
Dansker sætter verdensrekord - og den...
bt.dk
7 tip: Sådan kommer du hosten til livs
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx