Af - 21/01-17 19:15

13 mænd afslører: Her er det mærkeligste, vi har stukket banditten ind i13 mænd afslører: Her er det mærkeligste, vi har stukket banditten ind i

Nogle mænd knalder alt med en puls. Og nogle behøver ikke engang en puls.

Bildstrecke im Grossformat »
Dette er muligvis den mest normale sexdrøm, siger Ian Wallace. Og det kan sagtens være fordi, det rent faktisk er noget, du godt kunne tænke dig. Men det kan også betyde mere og andet end det. - Ja, måske er du seksuelt tiltrukket af din chef. Men hvis du har sex med ham/hende i en drøm, er det måske din underbevidsthed, der er ved at blive klar over din egen evne til at tage beslutninger og agere som en leder, siger han. Det er helt normalt at have hede drømme om en ven, som man ellers har et helt platonisk forhold til, forklarer Ian Wallace: - Folk fortæller mig ofte: Jeg har en ven. Han er grim; han lugter også lidt. Men jeg bliver ved med at drømme om at have sex med ham. Er jeg skør? Nej, det er du ikke. Det kan betyde, at vedkommende har et karaktertræk (for eksempel uselviskhed eller venlighed), som du beundrer i ham/hende. Den virker helt åbenlys. Selvfølgelig drømmer du om en, du rent faktisk også gerne vil være sammen med i virkeligheden. Men det er ikke sikkert, at drømmen faktisk handler om sex. - Det er let at tro, at det betyder, at du gerne vil have sex med vedkommende. Men faktisk er det fordi, du bliver draget af hans eller hendes følelsesmæssige kvaliteter, siger Ian Wallace. Den er nummer to på listen over de mest normale sexdrømme - altså efter den med chefen, siger Ian Wallace. Ifølge et studie fra University of Montreal har kvinder disse drømme dobbelt så ofte som mænd, skriver Everyday Health. Det er selvfølgelig meget nærliggende at drømme om noget, man rent faktisk har oplevet i virkeligheden. Men det betyder ikke nødvendigvis, at du bør finde sammen med ham/hende igen - snarere tværtimod. Ifølge Ian Wallace kan det ses som et faresignal om, at du gentager nogle af de fejl, du lavede under det forfejlede forhold. Dette er en af de noget mere ubehagelige former for sexdrømme. Men bare rolig - det er ikke en slags sjette sans, der prøver at fortælle dig, at han/hun har en affære. Det handler sandsynligvis om dig selv. - Det kan betyde, at du er ved at miste troen på dine egne evner eller tiltrækningskraft, siger Ian Wallace. Nej, nej, nej, NEJ! Hvad skal man dog ikke tænke om sig selv, når man vågner fra en hed drøm med sin moster, bror eller fætter? Igen er der ikke noget at bekymre sig over. Det betyder givetvis bare, at vedkommende har et eller flere karaktertræk, som du sætter pris på, fordi du genkender dem i dig selv.

I galleriet: Danskernes mest normale sexdrømme.

Alle mænd kan blive utroligt kreative, når sex er inde i billedet.

Og når det er længe siden, at der er sket noget i sengen, kan mænd blive en anelse FOR kreative.

Den svenske avis Aftonbladet har indsamlet 13 eksempler på, hvor langt ude mænd egentlig kan være, når trykket skal lettes:

En toiletrulle og lidt håndsæbe er alt, man behøver.

Jeg fik en bamse i 13-års fødselsdagsgave. Den havde et hul i nakken. Jeg tror, I alle sammen forstår resten.

Jeg brugte engang en bananskræl. Bagefter lugtede min penis af banan i flere uger.

Da jeg var yngre, brugte jeg altid mine shampoo-flasker.

To skiver kalkun fungerer vældig godt, hvis man vil putte sin kære i noget skønt.

Jeg brugte engang en tærte fra Mc Donald's. Den var lidt for varm, men det var stadig nice.

Jeg plejer at bruge en plasticpose. Det fungerer rigtig godt.

Jeg brugte en Scooby Doo-dukke. Spørg ikke.

Da jeg var 15, lagde jeg min penis mellem toiletbrættet og selve toilettet. Det fungerede faktisk.

Jeg proppede pikken i en krukke peanutbutter.

Jeg skar en kaktus over, og stak pikken ind. Jeg kan lide at leve farligt.

Jeg arbejder på et bageri, og engang brugte jeg en brøddej, som lå og hævede.

Jeg plejer at smide glidecreme på køkkenbordet og have lidt sjov der.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Drømmen brast tidligt: Første...
bt.dk
14-årige Jonas kom i kæmpegæld på...
bt.dk
Europas storklubber hiver og flår i...
bt.dk
Se BTs karakterer: Horsens snydt for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx