Af Katrine Frederikke Wandrup - 05/05-18 22:21

Graviditetsbillede går viralt: Måtte du også kigge to gange?Graviditetsbillede går viralt: Måtte du også kigge to gange?

De fleste gravide kender det nok: Den flotte runde mave skal foreviges (mange gange) på billeder, og hvilken nemmere måde at gøre det på end at tage en selfie?

storybild

Arkivfoto. Se billedet af den gravide mave i artiklen. (Billede: Scanpix)

Dog lærte 28-årige amerikanske Georgïa Shortall fra Albuquerque, New Mexico, på den hårde måde, at man nok bør tjekke sine omgivelser – og særligt billedet – inden man deler det, skriver Metro.

Maven er nemlig ikke det, der stjæler fokus i billedet. Det er derimod Georgïa Shortalls lille søns fod. Den er en smule uheldigt placeret og får det til at ligne, at den vordende mor har en kropsdel, de fleste kvinder er foruden.

»Jeg opdagede det ikke engang,« fortæller hun til det britiske medie Metro. »Jeg sad og talte i telefon med min ven Toni, tog billedet, kiggede på det og sendte det. Hun (Toni, red.) kiggede på billedet, mens vi talte sammen, grinte og spurgte, hvad det var, jeg prøvede at vise hende.«

Georgïa Shortall har valgt at dele det specielle billede på Facebook, hvor hendes vennegruppe også har fået øjnene op for det sjove synsbedrag.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Casper var afhængig af Treo: 'Jeg...
bt.dk
Rystende teori om spøgelsesflyet: 'Vi...
bt.dk
Michael Rasmussen indrømmer: Jeg var...
bt.dk
David Copperfield for retten i USA...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx