Af Sebastian Kirk - 23/12-17 15:50

Han boede alene med tre piger i en uge: Nu griner alle kvinder af hans geniale observationerHan boede alene med tre piger i en uge: Nu griner alle kvinder af hans geniale observationer

En britisk mand har fået Twitter til at koge over af grin, efter han har lavet en udførlig liste af ting, piger gør.

storybild

»Piger medbringer en forbløffende mængde af toiletsager. Jeg taler mængder og atter mængder. Hylder, tasker og sågar gulvet var fyldt med talrige flasker,« lyder en af Robbies sjove observationer om piger.

Det kan være lidt af en omvæltning for mange mennesker, første gang de skal bo sammen med en person af det modsatte køn.

Men hvad sker der, når én mand skal bo under samme tag med tre jævnaldrende piger i en hel uge? Det fik en britisk mand at føle på egen krop, da han for nylig var på skiferie i Frankrig. Det skriver BuzzFeed.

Den 20-årige studerende Robbie Stowers fra England havde meldt sig til turen arrangeret af hans universitet i London i sidste øjeblik, og derfor blev han allokeret til at bo i en lejlighed med tre piger, han ikke kendte. Og på den uge lærte han rigtig meget om det modsatte køn.

Faktisk har han lavet en hel liste på Twitter med 32 hysterisk sjove observationer om piger - og dømt ud fra kommentarerne fra andre piger, sidder de alle sammen LIGE i skabet.

'Jeg har aldrig set noget så rammende,' skriver Hannah Ososki eksempelvis.

'Jeg bor med fem piger og kan bekræfte, at det alt sammen er sandt,' supplerer brugeren sierra.

Tilsammen har alle Robbies opslag fået over en million likes, og de er blevet hundredtusindvis af gange.

»Jeg er en meget observant person af natur, så jeg fangede hurtigt de ting, piger gør, som drenge ikke gør,« som han forklarer til BuzzFeed.

Se bare her:

1) Når piger kommer hjem fra en aften i byen, er alting bogstaveligt det sjoveste, der nogensinde er sket. “OMG HAHAHAAHAH JEG HAR LIGE SPIST EN GULEROD”

2) Når piger prøver at være stille, larmer de i stedet med lyden “SSSHHHHHHHHHHH”

3) Der er en designeret mor i hver gruppe. Hun fjerner de andres make up, sørger for vand og sikrer sig, at alle er kommet hjem.

4) Jeg tog et bad, og der var organiserede klumper af hår på væggen?????

5) De medbringer en forbløffende mængde af toiletsager. Jeg taler mængder og atter mængder. Hylder, tasker og sågar gulvet var fyldt med talrige flasker.

6) Drenge, jeg fandt ud af, at piger faktisk har tape, de sætter på deres bryster, når de har en lav top på for at få deres bryster til at se godt ud eller sådan noget???? En slags glorificeret gaffatape.

7) Der var også nogle mærkelige blomsterformede ting på bordet. Jeg fandt ud af, at de her ting sættes fast på pigers brystvorter. Dem fandt jeg på køkkenbordet.

8) Der er nogle ting, der hedder 'kyllingefileter', og det er ikke dem, man spiser.

9) Fra klokken 17 og frem blev jeg nægtet adgang til toiletområdet, da det var reserveret frem til klokken 23 til bad og omkring tre timers make up. “Nej, Robbie, du kan ikke tage et bad, vi skal bruge spejlet!!!!!!”

10) Piger deler alt deres tøj op i en stor bunke, som alle tager af?? “Har du set min søde sorte top?” “Åh ja, skat, den har jeg lige på”.

11) En aften ude slutter ikke, når de kommer hjem. Næh nej. Mens jeg prøvede at sove klokken 5 om natten, fandt en udvidet badeværelses-session sted omkring hvad der skete med drenge og hvor gode burgerne var.

12) De her piger blev bare så sultne, når de kom hjem - det var sindssygt. Mayo-pasta? Ja tak, skat.

13) Alt, hvad jeg sagde, var automatisk forkert, fordi jeg har en penis, så jeg lærte bare at acceptere min skæbne.

14) Piger ligger i ske med hinanden. Meget.

15) Piger river bogstaveligt talt enhver tekstbesked, de får fra drenge, fra hinanden. Hvis du som fyr tror, at det ikke er sket for dig, så sidder din pige nok og griner af din besked lige nu.

16) Piger snuser til deres armhuler for at se, om de lugter. “Ej, det er ikke så slemt.”

17) Hver aften gav de her piger mig et tidspunkt for, hvornår vi ville tage ud. Jeg fandt ud af, at hvis jeg lagde to en halv time til dette tidspunkt, så vidste jeg, hvornår vi rent faktisk ville tage ud.

18) Da ugen var omme, var min deodorant tom, fordi “drenges deodorant dufter bedre”.

19) En pige i hver gruppe er som regel den bedste til at lægge eyeliner. De andre lader til at være elendige til det.

20) Hvis man glemmer at tage sin p-pille to dage i streg, har man fucket sin cyklus op. Det blev mit ansvar at huske dem på det.

21) HUSK ALTID AT TAGE PRIMER PÅ, FØR DU LÆGGER MAKE UP.

22) “Omg, jeg er så oppustet, jeg kan ikke have det her på” var en sætning, jeg hørte hver time om aftenen, mens de gjorde sig klar.

23) Der vil være tøjskifte, drenge. Gør dig selv en tjeneste og tag en lur. Tror du, hun endelig er færdig, efter hun har taget sit tredje outfit på? Ha.

24) “Skal jeg have bukser på i den her?”

25) Piger pakker ikke indtil en halv time, før de skal afsted, fordi de skal bruge halvdelen af indholdet i deres kufferter hver eneste minut.

26) Piger har to make up-tasker. En taske med alt det make up, de faktisk bruger, og en absolut ligegyldig en fyldt med make up, de aldrig har rørt, men altid tager med sig.

27) Jeg prøvede at give komplimenter, men fik at vide, jeg skulle fucke af, fordi jeg åbenbart var sarkastisk. “Du ser rigtig godt ud i den der” “Fuck af, Robbie”.

28) Hårnåle overalt, du kigger. Gulvet? Hårnåle. Sengen? Hårnåle. Badet? Hårnåle.

29) Der vil være hår. Overalt.

30) Væk piger om morgenen på eget ansvar. “Robbie, sluk din alarm for fanden”

Bonus: To videoer

Robbie fortæller til BuzzFeed, at ingen af hans tweets skal ses i et negativt lys - tværtimod. Han siger, han er blevet mere tålmodig efter den uge, og at de alle fire havde det rigtig godt sammen.

»Mit ophold var vidunderligt hele ugen. Vi endte med at komme utroligt godt ud af det med hinanden,« siger han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk forfatter fik et chok: Havde...
bt.dk
Han står bag USA's mest omtalte bog:...
bt.dk
'Kvindelige actionhelte sparker røv':...
bt.dk
Ikonisk dansk band leverede kongelig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx