Af Berit Hartung - 11/08-17 20:07

Frygter jordens undergang: 'Mytisk planet har kurs mod jorden'Frygter jordens undergang: 'Mytisk planet har kurs mod jorden'

Går jorden under i næste måned? Det er der nogen, der tror.

storybild

Konspirationsteoretikere mener, at en mystisk planet er på vej mod jorden, og at det kan betyde klodens undergang. (Arkivfoto) (Billede: T. PYLE / NASA)

Dommedag er nær, lyder det fra konspirationsteoretikere verden over, som mener at vide, at vores klodes dage er talte. Faktisk føler de sig sikre på, at jorden går under allerede i næste måned.

De tror simpelthen, at den yderste dag kommer i september. De dystre og yderst dystopiske forudsigelser kommer fra en række konspirationsteoretikere på nettet, som har yderst travlt i disse dage.

De mener, at en solformørkelse i næste måned og en mytisk - usynlig - planet i udkanten af vores solsystem, er tegn på, at alting meget snart kan være slut.

Det skriver flere internationale medier - blandt andre The Telegraph.

Her på redaktionen vover vi dog det ene øje og vælger at tro på, at der stadig er en verden, som vi kender den - også når vi når til oktober, men I skal alligevel ikke snydes for konspiratorikernes vilde teori.

Den handler om den mytiske planet Nibiru, som skulle have kurs dirkete mod jorden. Spåmændene- og konerne føler sig overbeviste om, at planeten vil ramme os i næste måned og udslette alt liv på Jorden.

Mere præcist forudser de, at datoerne 21. og 23. september vil blive skæbnesvangre.

Det begynder alt sammen med en solformørkelse i USA 21. september, som vil lægge store dele af landet hen i mørke. Det skulle være tegn på, at planeten er på vej. Blot to dage senere skulle planeten Nibiru så komme susende ind i jorden.

En af tilhængerne af teorien om Nibiru er David Meade. Han bruger citater fra Det Gamle Testamente i Biblen til at underbygge sin påstand.

Men han er ikke alene, for det er bestemt ikke første gang, konspirationsteoretikerne har forudset, at Nibiru - eller Planet X - har kurs mod jorden, og at dens effekt vil være ødelæggende.

Heldigvis for os andre har de endnu ikke haft held med deres forudsigelser.

Lad os krydse fingre og tæer for, at det heller ikke bliver tilfældet denne gang.

 

 

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Stak af efter ydmygelse: Serena...
bt.dk
Se listen: Her er fraværet højest på...
bt.dk
Hamilton peger på sine rivaler: Tre...
bt.dk
Kan det betale sig at købe en brugt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx