Af Katrine Frederikke Wandrup - 16/09-17 18:07

Fem stadier du går igennem, når din eks kontakter digFem stadier du går igennem, når din eks kontakter dig

Lad nu bare være.

storybild

(Billede: Scanpix)

Du har sikkert prøvet det: Du går og passer dig selv, dit hjerte er stort set helet, og du tænker ikke længere på din ekskæreste hver halve time. Men pludselig lyder der et 'pling' fra lommen, og vupti - så er eksen tilbage i dit liv med en 'tjek op'-besked.

Uanset om det er flere år siden, I gik fra hinanden, eller om bruddet er nyt, så går du altid igennem de samme fem stadier, skriver Nyheter24.

1. Du bliver overrasket

Du sidder derhjemme, på jobbet eller er sammen med dine venner, og pludselig popper hans eller hendes navn op på skærmen. Din første reaktion er formentlig: 'Hvad helvede vil han/hun?!'

2. Du tænker tilbage på forholdet

Du kan ikke lade være med at mindes de gode stunder fra forholdet, og hvorfor det egentlig var, du blev forelsket i første omgang. Men heldigvis kommer du også hurtigt i tanke om, hvorfor I gik fra hinanden.

3. Du føler dig sur og lidt trist

Hvis forholdet sluttede på en dårlig måde, så bliver du nok lidt sur, fordi du mindes alle de dårlige episoder, I havde hen mod slutningen. Men alligevel bliver du også trist, fordi du bliver mindet om, at I på et tidspunkt faktisk elskede hinanden.

4. Du bliver irriteret

Hvorfor skriver han/hun pludselig? Hvorfor skal han/hun pludselig blande sig og høre, hvordan det går?

5. Du indser, du har det bedre nu

Du er godt klar over, at din eks er din eks af en grund, og at du har det meget bedre nu, uanset om du er single eller har fundet en anden kæreste.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspert om Coops lukning af 47...
bt.dk
Nu bekræfter han: Hitsanger er...
bt.dk
Usædvanligt vejr under opsejling:...
bt.dk
Hver tredje passager gider ikke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx