Af Sebastian Kirk - 12/12-17 16:16

Nu kan du få kærestens ansigt på din egen dildoNu kan du få kærestens ansigt på din egen dildo

Savner du sex med kæresten, men bor han for langt væk? Så er der godt nyt!

storybild

Med en Wobbling Willy er det næsten som om, at din kæreste er med i sengen. Næsten.

Alle, der har prøvet at være i et langdistanceforhold, kan relatere nogle til de samme problematikker: Man tænker på kæresten hele tiden, man savner at holde om ham eller hende - og så længes man efter sex.

Med hensyn til sidstnævnte kan man selvfølgelig altid give sig selv en hånd for at lette presset. Det er bare ikke er det samme, men nu er der et firma, der har sat sig for at bringe kærestepar en lille smule tættere sammen, selv om de bor langt væk fra hinanden.

Firmaet hedder Wobbling Willy, og 'vidunderproduktet' er en dildo prydet med en vellignende 3D-model af kærestens ansigt. Så nu kan du klare ærterne selv, som man siger, men alligevel næsten føle, at din kæreste er med under dynen. Næsten. Eller noget.

Den 19 centimeter lange penis-attrap kommer i en lækker lille fløjls-pose, så du nemt kan tage den med dig. (Billede: Wobbling Willy)

Det alternative stykke sexlegetøj er udformet sådan, at hovedet sidder på toppen af en lille krop, der holder om en 19 centimeter lang lilla plastik-diller. Når man bestiller den, skal man indsende mindst et vellignende foto af den person, der skal pryde dildoen, og så skal man vælge en passende øjen-, hår- og hudfarve.

Hele herligheden koster 99 dollar plus 16 dollar i forsendelse til hele verden. Det svarer til omkring 730 kroner. For den pris får man så 'en fuldt funktionel dildo med et tvist,' som firmaet bag beskriver den på hjemmesiden.

Dildoen er udarbejdet i 100 procents krops-sikkert silikone ligesom de fleste andre typer sexlegetøj. Modsat mange dildoer kan den dog ikke vibrere. Hovedet på toppen kan udskiftes, hvis man får en ny kæreste, eller man bare trænger til forandring.

Hvis du bliver træt af hovedet, der sidder på, kan du bestille et nyt via firmaets hjemmeside. (Billede: Wobbling Willy)

Så hvis du endnu ikke har fundet julegaven til kæresten, så skynd dig at få bestilt en Wobbling Willy.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Karin i chok over brutalt overfald på...
bt.dk
Tophemmeligt møde i København: Her er...
bt.dk
Få måneder efter sit store tab:...
bt.dk
S og DF er enige: Vilde ulve skal...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx