Af - 24/01-17 09:01

Har du set den? Hysterisk morsom Trump-joke har lagt nettet nedHar du set den? Hysterisk morsom Trump-joke har lagt nettet ned

Hvis du har været på nettet (og det har du) det seneste døgn, er du nok faldet over den hysterisk morsomme video, der skal give Trump et indblik i Hollands fortræffeligheder.

Videoen er lavet af det hollandske talkshow ‘Zondag met Lubach’ og har lagt nettet ned med den mest perfekte Trump-efterligning, du kommer til at høre lige foreløbig.

I videoen møder vi den hollandske version, der er lige så storladen, ensporet og patriotisk som originalen på den anden side af Atlanterhavet.

Han fortæller blandt andet, at hollændernes diger er kæmpestore og er bygget for at holde det mexicanske vand væk fra den lavtliggende nation. Og ikke nok med dét. Hollænderne har faktisk skabt hele Atlanterhavet for at holde Mexico stangen.

Her mobber hun Trumps søn: Nu er hun fyret
Her mobber hun Trumps søn: Nu er hun fyret

Holland er ifølge den hollandske Trump et fantastisk land, der blandt andet har en pony-forlystelsespark, hvor man kan ride og “grab ‘em by the pony”. Landet har også en kvindelig, handicappet politiker som den amerikanske præsident vil kunne gøre grin med i fremtiden. Dertil kommer racistiske udklædningstraditioner, der vil være lige efter præsidentens hoved.

Galleri: Her er de bedste og sjoveste skilte fra Trump-demonstrationerne
Galleri: Her er de bedste og sjoveste skilte fra Trump-demonstrationerne

Men det er ikke kun mexicanerne, der får verbale prygl i videoen. Hollænderne har ifølge den hollandske Trump det bedste sprog i hele Europa. Dansk er helt til grin og tysk er bare et “fake” sprog - det er ikke engang et sprog.

Trump solgte hatte ved sin indsættelse: Opdagede ikke KÆMPE bommert
Trump solgte hatte ved sin indsættelse: Opdagede ikke KÆMPE bommert

Listen af landets fortræffeligheder og ydmygelser af resten af verden er lang, og hvis du ikke har set videoen endnu, fortjener du virkelig at se den. Du kommer til at grine en vis kropsdel i laser.

Se videoen øverst i artiklen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Makabert ligfund i dybfryser skaber...
bt.dk
Hustruen blev fundet dræbt - her...
bt.dk
Sanne Salomonsens glædesudbrud har...
bt.dk
Tidligere pornomodel står frem: Peter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx