Af Webstud/AS - 05/12-17 19:38

23-årig studerende nomineret til prestigefyldt pris for første gang nogensinde23-årig studerende nomineret til prestigefyldt pris for første gang nogensinde

En 23-årig jurastuderende har startet sin egen forening for frivillig, juridisk rådgivning. På under ét år har han hjulpet mere end 4000 personer, og nu er han nomineret til en fornem pris blandt kæmper som Plesner og Kammeradvokaten.

storybild

Mike læser sit femte semester på Aalborg Universitets jurastudie, men selvom han ikke er færdiguddannet, er han i fuld gang med at dele ud af sin viden - kvit og frit. Nu er han, som den første studerende, nomineret til en af advokatbranchens mest prestigefyldte priser.

LÆS OGSÅ: 16-årig iværksætter: Jeg bliver kvalt af alt det papirnusseri

23-årige Mike Vestergaard startede Lejerens Frie Retshjælp i begyndelsen af året. Foreningen udbyder digital, juridisk rådgivning af 40 jurastuderende til lejere, som har en tvist med udlejere. De frivillige får så erfaring til CV'et som betaling.

(Billede: Hjemmeside)

Her ses teamet bag foreningen.

»Alle i Danmark skal have adgang til os - underordnet beliggenhed og indkomst - men vi skal proaktivt opsøge de befolkningsgrupper, der har mest brug for os«, lyder mottoet fra Mike, der har hjulpet hjemløse, krigsveteraner og over 4000 andre med juridiske udfordringer.

LÆS OGSÅ: Sejt: 14-årig iværksætter leger med de store drenge

Det er første gang nogensinde, en studerende er nomineret til Karnovs Nytænkerpris, og den 23-årige iværksætter kæmper mod landets største spillere, heriblandt sidste års vinder, Kammeradvokaten, og Plesner. Stem her.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Børnefødselsdag udviklede sig...
bt.dk
Politiet: Person er ramt i låret...
bt.dk
Politiet: Død person fundet i bil med...
bt.dk
FCK's nye superstjerne: Ville sgu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx