Af Julie Laurs Bundgaard - 16/11-17 15:50

Journalist fik et chok: Gjorde utroligt fund i skraldespand i NorgeJournalist fik et chok: Gjorde utroligt fund i skraldespand i Norge

Her er historien bag billedet.

storybild

Foto: Terje Bringsvor Nilsen, Fanaposten

En journalist på den norske lokalavis Fanaposten fik sig noget af en overraskelse, da han tirsdag gik forbi en madcontainer i sit lokalområde i Bergen.

Da en trofast læser af lokalavisen sendte et tip om en udefinerbar masse, der voksede ud af en madcontainer i området, vidste redaktionen ikke, hvad de skulle tro. Alligevel sendte de en journalist ud for at tjekke op på situationen - her blev han mødt at et højst mærkværdigt syn.

»Min første association var Star Wars-monsteret Jabba the Hutt,« skriver journalisten Terje Bringsvor Nielsen i avisen.

Et nærmere kig på madcontaineren afslørede dog, at der var tale om en dej, som havde hævet så meget, at den var i færd med at vokse sig ud af den grønne container.

Pizzadejen stammede fra en Dominos Pizza restaurant, som snart åbner i den norske by Bergen. I forbindelse med den forestående åbning, skulle de nye kokke oplæres i at lave pizzadej. Efter dejen var blevet brugt, blev den kastet i containeren. Meget tyder dog på, at kokkene havde glemt at tænke over, at dejen hæver, og at der derfor ikke ville være plads i containeren.

»Vi har netop begyndt oplæringen af nye kokke, og i den forbindelse har der været nogle fejl i vores rutiner. Det er selvfølgelig fuldstændig uacceptabelt, og der er blevet rettet op på fejlen,« siger Kenneth Lorentzen, som er manager for Dominos Pizza i Norge til mediet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vildt fund i kælder: Bag æblekasserne...
bt.dk
Teenage-pige voldtaget på efterskole
bt.dk
Dramatisk optagelse: Betjent var helt...
bt.dk
Dansk landsholdslegende flirter med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx