Af - 15/06-17 21:27

Her er 15 slags venner som alle har - kender du nogle af dem?Her er 15 slags venner som alle har - kender du nogle af dem?

Kan venner sættes i kasser? Ja, de kan!

storybild

(Billede: Iris)

Når alt kommer til alt, er det faktisk ret nemt at sætte folk i kasser. Sådan er det også med venskaber. Der findes overordnet 15 forskellige typer venner, vi alle kender. Er du og dine venner iblandt dem? Eller burde der være flere typer på listen?

1. Den modne type
Denne type siger sin mening uden omsvøb. Du kan regne med ham eller hende, og du kan altid få et godt råd. Til tider forstår du simpelthen ikke, hvordan de kan vide så meget om livet - og altid have ret.

2. Den højrøstede type
Denne type kan høres flere kilometer væk. Personen har absolut ingen volumeknap, og hvis vedkommende havde haft en, ville den være maxet helt op alligevel - og tapet fast. Den høje røst bliver vildere og vildere, når der ryger lidt alkohol indenbords.

3. Den altid sjove ven

Du kan altid regne med de nyeste memes fra denne type. Han eller hun kan lire en “din mor”-joke af i alle sammenhænge og får alle til at græde af grin.

LISTE: 12 VIRKELIG irriterende hashtags på Instagram - bruger du dem?
LISTE: 12 VIRKELIG irriterende hashtags på Instagram - bruger du dem?


4. Vennen der forsvandt for altid

I var BFFs i folkeskolen og gymnasiet. I tog på festivaler og rejste til New York sammen. I var nærmest uadskillelige. Men så tog din BFF på selvrealiseringsrejse til Nepal og kom aldrig rigtig tilbage. Du følger hans eller hendes liv på Instagram med misundelse og ønsker dig til tider tilbage til dengang, det hele bare var jer to.

5. Det altid stive apparat

Vi kender alle typen, der skriver “Skal vi lige have en pilsner?”. Det er den samme type, der tre timer senere vælter rundt i en tequilabrandert med en halvdød måge på hovedet og savl på skjorten. Det er også denne type, der altid mener, at han eller hun godt lige kan klare en drink til, inden baren lukker.

6. Vildbassen
Den vilde type kan overbevise alle i vennekredsen om, at det er verdens bedste idé at klæde sig ud som Teletubbies en tirsdag eftermiddag og jonglere med trafikkegler på gågaden. Det er faktisk ret vildt, at denne type ikke er røget i fængsel endnu...

LISTE: 40 grunde til at elske Kanye West
LISTE: 40 grunde til at elske Kanye West


7. Psykologen
Han eller hun er altid meget åben og fortæller vidt og bredt om sit følelsesliv. Du får også selv lyst til at krænge dit hjerte ud, og en aften med vedkommende kan nærmest spare dig for et helt terapiforløb hos en psykolog.

8. Den intelligente type
Der er altid en ven, der hellere vil invitere på “DR2 ‘n’ chill” fremfor fordummende serier på Netflix. Det er denne type, der stadig læser tunge bøger for fornøjelsens skyld. Han eller hun er altid velkommen på dit hold, når der er quizaften til fredagsbaren.

9. Karrieremennesket

Denne ven er altid på arbejde, selv når I er i byen. Der er konstante notifikationer på hans eller hendes telefon, og hvor du stener Jodel eller Reddit på toilettet, investerer din ven snildt tusindvis af kroner på obskure aktier, du ikke engang forstår.

LISTE: 10 beviser på, at du har været single ALT for længe
LISTE: 10 beviser på, at du har været single ALT for længe


10. Grovæderen


Vennen som altid har et madtip til dig, når du spørger Facebook om et godt sted at spise. Han eller hun deler aldrig et måltid og kunne finde på at slå dig ned, hvis du hapsede en pomfrit fra den forkerte tallerken.

11. Altid-på-røven-typen
Vi har alle en ven, der er broke inden måneden har talt syv dage. Du låner ham eller hende penge, fordi du hader at se folk i nød. Du ved godt, at de aldrig vil betale gælden tilbage i dette liv. Heller ikke efter døden. Aldrig. Nogensinde.

12. Hipstervennen


Har altid en avocado på sig og drikker kun øl, der er brygget på svensk skærgårdshumle - i en smuk kombination med kartoffelvand og smørblomster. Denne type betaler gerne 50 kroner for en to-go-kaffe.

13. Arbejdshesten
Ikke rigtig en ven, men heller ikke kun en kollega. I swinger totalt godt på arbejdet, men når klokken ringer fyraften, er der ingen radiokontakt før næste dag, hvor I gentager seancen.

14. Altid-for-sent-på-den-vennen

Du har kendt ham eller hende i årevis, og du har efterhånden lært, at klokken 9 betyder klokken 10. Du kommer derfor altid konsekvent for sent til jeres aftaler med vilje, men du kommer alligevel til at stå og vente i en halv time. Det ændrer sig aldrig!

15. Din BFF

Vi har alle den ene ven, der er som en bror eller søster. Han eller hun vil altid være der for dig. Du bliver aldrig dømt. Du kan sige lige hvad du vil. I vil altid være de bedste venner - lige indtil han eller hun tager på selvrealiseringsrejse til Nepal og aldrig kommer tilbage igen. Bevares.

Har du venner, der matcher disse beskrivelser? Lad dem vide det i kommentarfeltet på Facebook.

H/T: Taran Bassi / metro.co.uk

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx