Af Katrine Frederikke Wandrup - 23/05-17 22:23

Brud har ingen veninder: Tager geniale billeder med sine bedste (mandlige) venner i stedetBrud har ingen veninder: Tager geniale billeder med sine bedste (mandlige) venner i stedet

Hvad ville du gøre, hvis du altid havde drømt om at have brudepiger til dit bryllup, men ikke har nogen veninder?

storybild

Rebeca Abrantes tog bryllupsforberedelsesbilleder sammen med sine fem bedste venner.

For brasilianske Rebeca Abrantes var svaret ligetil. Hun inviterede nemlig fem af sine bedste venner og lavede en fotoserie ud af det.

Ugen før brylluppet surfede Rebeca Abrantes på internettet og så billeder fra andre kvinders bryllupsforberedelser. På rigtig mange af dem så hun den kommende brud og hendes nærmeste veninder, der fik ansigtsbehandlinger, champagne og prøvede kjoler, skriver Bored Panda.

Konens makeup blev vasket af under svømmetur - Så dumpede han hende
Konens makeup blev vasket af under svømmetur - Så dumpede han hende

Det ville Rebeca Abrantes ikke være foruden, men problemet er, at hun ikke har nogen tætte veninder. Hun er nemlig computeringeniør, og det er et felt, der i høj grad er befolket af mænd. I den 24-åriges klasse var de blot fire kvinder ud af 60 studerende, og derfor er de fleste af hendes nærmeste venner helt naturligt mænd.

- Jeg fik idéen en uge før brylluppet. Jeg ledte efter nogle forberedelsesbilleder af brude med deres venindeflok, og de havde alle sammen morgenkåber på, de grinte og drak champagne og det hele, og jeg blev lidt trist, fordi jeg ikke kunne gøre noget lignende, fortæller bruden.

Men i stedet for at droppe drømmen om forberedelsesbilleder med sine veninder, valgte hun at gøre det alligevel – med sine fem bedste venner.

Adam og Laura skulle giftes: Få uger før brylluppet smed hun bomben
Adam og Laura skulle giftes: Få uger før brylluppet smed hun bomben

Sammen med sine bedste venner iklædte hun sig en lyserød badekåbe, og så fik de ellers alle sammen ansigtsbehandlinger, barberede ben, prøvede kjoler og drak champagne.

Brudgommen var dog lidt træt af, at han ikke kunne være med på billederne, fordi han syntes, idéen var så god. Men parret fandt en løsning, så mens Rebeca fik taget billederne, stod manden bag fotografen og grinede med.

Efterfølgende har bruden delt billederne på Facebook, hvor hun har fået overvældende reaktioner. Billederne er delt mere end 50.200 gange og har fået over 71.000 reaktioner.

Du kan se billederne her:

Nygifte Lisa dybt chokeret: Gommen gemte vild hemmelighed på loftet
Nygifte Lisa dybt chokeret: Gommen gemte vild hemmelighed på loftet

Reaktionerne på Facebook er meget positive, og flere hylder bruden og hendes venner.

Donna L Hendee skriver: 'Fantastisk! Gode drenge, heldige pige.'

Michael Titchenal er også imponeret. Han skriver: 'De må være virkelig gode venner! Jeg kender ikke mange mænd, der ville gøre dette. Held og lykke til dig!'

Få dage senere delte bruden et billede på sin Instagram-profil fra brylluppet, hvor hun står i sin hvide kjole sammen med sin nye mand.

Et opslag delt af @rebecabrantes den

LÆS OGSÅ: Bombe dræber mindst 22 ved kurdisk bryllup i Syrien

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk dagligvarekæde sælger nu...
bt.dk
Verdensstjerne anklaget for sexchikane
bt.dk
Hollywood-skuespillerinde bekræfter:...
bt.dk
For 10 år siden blev han fængslet for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx