Af Webstud/JP - 24/02-18 16:54

Modellen Joy går nøgen på Tinder-date: Sådan reagerer fyreneModellen Joy går nøgen på Tinder-date: Sådan reagerer fyrene

Det kan være nervepirrende at skulle møde sin date for første gang, men modellen Joy tog det skridtet videre og tog på en Tinder-date midt i et travlt supermarked kun iført trusser og kropsmaling.

storybild

Modellen Joy tog på Tinder-date med en mand, hun aldrig havde mødt før, næsten helt nøgen, og der gik lang tid, før hendes date lagde mærke til noget som helst.

Det skriver Mirror.

Den nøgne date var et socialt eksperiment, hvor Joy slog allierede sig med kunstneren Jen Seidel, der er ekspert i at male kroppe. Jen brugte to timer på at male et par jeans og en blomstret top på Joy, som kun beholdte trusserne på.

Kropsmaleren Jen Seidel og hendes datter Kennedy brugte to timer på at male Joy fra top til tå. (Billede: Instagram/jenthebodypainter )

(Billede: JEN THE BODY PAINTER - YOUTUBE)

Før daten var Joy selvfølgelig nervøs, men hun følte sig sikker, fordi kropsmalingen var så overbevisende.

»Jeg glæder mig til at møde ham og se hans reaktion. Jeg ved ikke engang, om han kommer til at lægge mærke til det, fordi det her er for vildt,« fortæller Joy inden daten.

Da Joy møder sin date, mistænker han ingenting. Det er først efter noget tid, at Joys date, der tydeligvis undrer sig, begynder at kommentere på hendes udseende.

“Jeg kan lide dit outfit. Jeg troede, du var nøgen i et par sekunder!,”  siger daten, der ser noget forvirret ud.

Joys date er noget forvirret over hendes udseende, men lader sig alligevel narre af den realistiske kropsmaling. (Billede: JEN THE BODY PAINTER - YOUTUBE)

Hemmeligheden blev næsten afsløret, da en gruppe piger henvender sig til Joy og spørger hende, hvordan det er at gå rundt med kropsmaling, men hun insisterer  på, at det er rigtigt tøj.

Først da Joy og hendes date går udenfor, hvor det regner, og tøjet begynder at løbe, afslører joy hemmeligheden - ikke mindst for at undgå en akavet situation.

Joy må skynde sig at afsløre sin hemmelighed, inden regnen gør det for hende. (Billede: JEN THE BODY PAINTER - YOUTUBE)

Se hele daten her:

 

 

 

LÆS OGSÅ: Nøgen Nadia Shila viser kroppen frem

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

77-årig cyklist kørt ned: Ung kvinde...
bt.dk
Kendt amerikansk skuespillerinde...
bt.dk
Dansk landsholdsspiller i mærkværdigt...
bt.dk
Legendarisk dansk band: Ulovlig trick...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx