Af Sebastian Kirk - 08/09-17 22:02

10 sexfantasier kvinder har - som de næppe vil indrømme10 sexfantasier kvinder har - som de næppe vil indrømme

Her er 10 af de hyppigste sexfantasier hos kvinder, som de færreste nok vil indrømme, de har.

storybild

Langt de fleste har sexfantasier. Nogle er bare mere private end andre.

De færreste kan sige sig fri fra at tænke på sex af og til. Eller ofte. Eller hele tiden.

Mange har også specifikke fantasier om sex, som i en eller anden grad tænder dem - det kan være alt lige fra pisk, lak og læder til sensuel elskov med rosenblade og stearinlys.

Vi har samlet 10 af de mest hyppige sexfantasier blandt kvinder herunder (i vilkårlig rækkefølge), som mange nok ikke vil indrømme, de går rundt med.

H/T: Metro

1. At dominere

Det er ikke unormalt, at kvinder gerne vil være den 'styrende' part i soveværelset - at bestemme slagets gang iført meterhøje stiletter, ultrastramt korset og en læderpisk i hånden.

2. At blive domineret

Hvem har ikke set '50 Shades of Grey' og tænkt: 'Det virker da meget frækt'? Mange kvinder tænder på, at deres partner tager styringen - og gerne tager lidt hårdt fat. Hvis man tænder på både at dominere og blive domineret, er man det, der kaldes en 'switch' inden for S/M-miljøet.

3. At tage imod penge

Selv om de færreste kvinder nogensinde kunne finde på at prostituere sig, så kan idéen om folk, der vifter med pengesedler foran en, virke tiltrækkende for mange kvinder. Når der er penge involveret, bliver sex til en 'ting' i stedet for en følelse, hvilket for nogle er et turn-on.

'En fantasi om betalt sex handler om at udforske dominans og underkastelse, hvilket er tiltrækkende for mange mennesker,' skriver den britiske sexolog Rebecca Dakin i sin bog '101 Sex Tips, A Guide to Pleasing your Man'.

4. Rollespil

Altså ikke den slags med økser lavet af skumgummi og gaffatape, men et decideret rollespil som en del af akten. Hvor begge (eller flere) parter spiller en anden person eller karakter. Det kan eksempelvis være skolelæreren og den uartige elev.

5. Gruppesex

Det er de færreste, der har været en tur i den lokale swingerklub, men der er mange, der fantaserer om det - eller noget lignende. Det forklarer også, hvorfor der på sexdating-sider er mange annoncer á la 'par søger pige' eller 'fyr søger par'. Det er uforpligtende, og det handler kun om én ting - og det er der mange, der tænder på.

6. 'Forbudt' sex

Ikke som i ulovlig sex, men sex med én, du ikke burde have sex med. Din bedste venindes kæreste eller din egen bedste ven eksempelvis.

7. Autoriteter

Devisen om, at kvinder elsker en mand i uniform, er ikke skudt helt forbi. Men mange kvinder fantaserer også om sex med en autoritetsfigur i deres eget liv - måske en skolelærer eller en chef på kontoret.

8. Sex med en fremmed

Mange kvinder kunne aldrig drømme om det, men tænker alligevel tanken, at det kunne være frækt at samle den første og bedste op, man ser i byen, og tage vedkommende med hjem for derefter aldrig at tage kontakt igen.

9. At se på/blive opdaget

Sex i det fri er en populær fantasi hos begge køn, og en del af det er risikoen for at blive opdaget, hvilket mange tænder på. Men at stå i det skjulte og se på andre dyrke sex - at være fluen på væggen i soveværelset - er der også mange kvinder, der tænder på.

10. Sex med en kvinde

Ifølge Journal of Sexual Medixine har hele 42 procent af alle kvinder haft denne fantasi. Det betyder ikke nødvendigvis, at man er lesbisk, men snarere at man er nysgerrig.

»Sex med en anden pige viser nærmere, at man har et søgende sind, et at man har en skjult trang til at være lesbisk,« forklarer psykolog Jo Hemmings.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forskere gør vildt fund ved lille ø:...
bt.dk
Efter FCK-protester: Nu bliver...
bt.dk
Afslører nye detaljer: Sådan mødte...
bt.dk
Nærmest alle bloggere reklamerer lige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx