Af Fie West Madsen - 03/04-17 18:27; Opdateret: 03/04-17 20:07

En tur i zoo endte helt galt: Her smider abe afføring i hovedet på bedstemorEn tur i zoo endte helt galt: Her smider abe afføring i hovedet på bedstemor

En tur i zoologisk have endte knapt så sjovt for en ældre kvinde, som endte med at komme hjem en del mere ildelugtende end planlagt.

En video fra John Ball Zoo i Grand Rapids, Michigan i USA viser, hvordan en den zoologiske haves chimpanser står og kigger mod en større gruppe gæster, der sidder på en platform over stedet, hvor aben befinder sig.

LÆS OGSÅ: Kaldte FCK-stjerne 'abe' på Facebook. Nu er hun smidt ud af Konservative

Chimpansen samler herefter en håndfuld afføring op fra jorden, som den kaster mod gruppen af besøgende.

Uheldigvis rammer kasteskytset en ældre dame, som sidder i kørestol på platformen - og den rammer hende så uheldigt, at afføringen bliver hængende på hendes næse.

LÆS OGSÅ: TV: Kom med chimpansen Jenny til tandlægen

Her skulle man tro, at de andre gæster i den zoologiske have ville flokkes om den ældre dame for at komme hende til undsætning og fjerne den ubehagelige masse i midten af hendes ansigt. Sådan gik det dog langtfra.

I stedet for at hjælpe, hviner flere af gæsterne nemlig, mens en råber "den fik bedstemor!"

LÆS OGSÅ: VIDEO: Zoo har lært chimpanse at ryge

'Bedstemor' finder dog tilsyneladende ikke episoden helt lige så morsom og kigger i stedet forvirret ind i kameraet i videoen, der indtil videre er set over 160.000 gange på Youtube.

LÆS OGSÅ: "Verdens værste zoo" lukker og slukker

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx