Af Jeppe Elkjær Andersen - 02/08-17 22:40

TV: Det ligner et banalt trafikuheld, indtil overvågning afslører, hvor mange der sad i den ene bilTV: Det ligner et banalt trafikuheld, indtil overvågning afslører, hvor mange der sad i den ene bil

En video er de seneste dage gået hen og blevet ekstremt populær på de sociale medier. Den har fået mange til at undre sig over, hvor mange personer man kan klemme ind i en Honda Civic. Og med god grund.

Stik af

Videoen, som skal være fra et overvågningskamera i England, viser umiddelbart et ganske banalt trafikuheld.

En grå Honda Civic kører op bag i en hvid Audi, da Audien, der kører forrest, bremser. Et uheldigt, men ikke noget videre dramatisk uheld.

Dog vælger føreren i Hondaen at reagere hurtigt, efter han er blevet klar over, han har været i et uheld, idet han stikker af. Det samme gør flere andre, som er i bilen.

Og faktisk synes det bare at vælte ud af bilen.

Hele ni personer ender med at stikke af fra uheldet og den grå Honda Civic, som de alle sammen har været i - sågar en person i bagagerummet, der lukkes ud til sidst.

Du kan se hele den morsomme video, som flere britiske medier har delt på deres sociale medie-profiler øverst i artiklen.

Hvad der skete efterfølgende i sagen vides ikke. Og de britiske medier har heller ikke mere på sagen, der mest opfattes som en sjov, viral ting.

Føreren af den hvide Audi stiger i slutningen af videoen ud af sin bil, men på det tidspunkt, hvor man normalt ville udveksle oplysninger med hinanden, er alle de mange personer i Hondaen spurtet ned ad gaden og væk fra uheldet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Voldsmand fra tog efterlyses: Har du...
bt.dk
Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
Dansk burgerkæde solgt for trecifret...
bt.dk
Verdens næststørste butik på vej til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx