10/06-17 13:55

4 tegn på, han har en STOR penis4 tegn på, han har en STOR penis

Start med at se på hans pegefinger.

Bildstrecke im Grossformat »

I galleriet øverst kan du se, hvor stor en penis skal være, før den skal have et XL-kondom.

Penisser kommer i alle størrelser, men hvis du er en af dem, der bedst kan lide dem store, så er der nogle ting du kan holde øje med, hvis du gerne vil undgå at blive skuffet, når du trækker bukserne af ham.

Se på hans pegefinger

Ifølge forskere fra forskere fra Gachon University Gil Hospital i Sydkorea, så afslører pegefingeren på hans højre hånd, om han har en stor penis.

Hvis den er cirka ligeså lang som hans ringfinger, betyder det, at han har en stor penis, skriver Videnskab.dk.

Selvsikkerhed

Forskning har påvist, at mænd som tror, de har en lille penis, ofte er mere generte og tilbagetrukne, end mænd der tror, de har en stor penis.

Sidstnævnte er mere selvsikre og socialt anlagte.

Overkompenserer

Mænd der er usikre omkring deres forplantningsorgan, overkompenserer ofte for størrelsen på andre måder. Det sker gerne med ting, de opfatter som værende mandige, som eksempelvis bodybuilding, store biler og jagt.

Se på bukserne

Når han har jeans eller andre stramme bukser på, kan du med lidt diskret stirren se, om han har et ordentligt vedhæng. Men stir diskret - ellers virker du bare creepy.

Hvis du nu sidder og undrer dig over, om du har en almindelig penisstørrelse, så kan du læse med her, hvor forskere afslører, hvor lang en gennemsnits-penis er.

Hvis det så viser sig, at du er MEGET lille forneden, kan du med fordel læse om, hvordan det er at have sex med en mand, der har en mikropenis.


LÆS OGSÅ: Fik penistransplantation som den 3. i verden: Nu har han ét problem

LÆS OGSÅ: Kvinder kan få 12 forskellige slags orgasmer: Her er de

LÆS OGSÅ: Ekspert afslører: Disse fire typer tissemænd findes der

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx