Af Finn Bjørvig Hansen - 10/08-17 20:40

Da hun så fotoet i sit pas, blev hun helt forfærdet - og hendes ven skreg af grinDa hun så fotoet i sit pas, blev hun helt forfærdet - og hendes ven skreg af grin

Det er en kendt sag, at de fleste mennesker mener, at deres pasfotos burde være endt i skammekrogen og ikke på deres livs vigtigste papir.

storybild

(Billede: Brian Bergmann)

Vi er alle overbevist om, at netop vores pasfoto er et af de væste, der nogensinde er taget. Men kvinden, denne tekst handler om, er en virkelig kandidat til titlen. Det skriver news.com.au.

Den 27-årige Chelsey Ramos fra Texas blev virkeligt forfærdet, da hun åbnede brevet med sit nye pas fra US State Department.

For fotoet, hun havde medsendt sin oprindelige ansøgning om et nyt pas, inden turen skulle gå til Tyskland, var dette pæne, normale foto:

Og sådan så det ud, da det vendte tilbage, trykt i hendes nye pas:

Tilsyneladende var fotoet blevet 'forlænget' under processen med at pinte det. Det resulterede i en monsterstor, forlænget pande på Ramos' iøvrigt smilende ansigt.

Ramos var 'rasende' men hendes ven, Reece Lagunas, så den morsomme side ved det mislykkede foto.

Da Ramos slog passet op på siden med billedet, skreg hun: »Og min f...ing Gud ... nej det gjorde de ikke!«

»Jeg løb ind for at se hvad der var i vejen, og startede pludselig med at le,« siger Lagunas. »Jeg begyndte at fnise ukontrolleret.«

Efterfølgende har Lagunas posted det mislykkede foto på Reddit, til almen fornøjelse for enhver.

Iøvrig fik historien en lykkelig slutning. For Ramos sendte passet tilbage og har siden fået et nyt med det rigtige, originale foto trykt i passet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lagde du mærke til det?...
bt.dk
Træn med Tanja: Spis dig i bedre form
bt.dk
FCK-manager jubler: Nu får han...
bt.dk
Peter Madsens dødsporno vist frem i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx