Af Julie Laurs Bundgaard - 01/06-17 18:11

70-årige kvinde har helt fantastisk bikinikrop70-årige kvinde har helt fantastisk bikinikrop

Har ikke spist én enkelt ting i 28 år.

storybild

På trods af sine 70 år har Carolyn Hartz fra Australien en krop, som mange kvinder, der er flere årtier yngre, kun kan drømme om. I et interview med Daily Mail afslører hun, hvordan hun holder sig i form.

Mange kvinder opgiver at holde sig i form, når de når op i halvtredserne, fordi de mener, det er umuligt. Australske Carolyn Hartz er et glimrende eksempel på, at det langt fra er tilfældet.

»Vores stofskifte bliver dårligere, jo ældre vi bliver, men det betyder jo blot, at vi bliver nødt til at tage kontrol, tage sunde beslutninger og arbejde lidt hårdere«

Viser sig frem i genialt bikini-billede: Stenrig sportsstjerne reagerer helt upassende
Viser sig frem i genialt bikini-billede: Stenrig sportsstjerne reagerer helt upassende

Den 70-årige australier bruger hverken utallige timer i træningscenteret eller drikker kål-smoothie til morgenmad. I stedet siger hun, at hemmeligheden til en flot krop er simpel - det handler ganske enkelt om tænke over, hvad man putter i munden.

»Jeg har ikke spist sukker i 28 år. Det var svært i begyndelsen, fordi jeg var afhængig af sukker, men jeg tror, det er en af de vigtigste grunde til, at jeg har formået at forblive sund og holde min krop i form,« siger Carolyn Hartz.

Den 70-årige australier fortæller, at hun sørger for at spise protein til hvert måltid - især morgenmad, fordi det holder sukkertrangen i bero. Kød, æg, bønner og nødder er nogle af de madvarer, der indeholder allermest protein.

Hot i Hollywood: Se billedet, der får Stephanias fans til at savle
Hot i Hollywood: Se billedet, der får Stephanias fans til at savle

Desuden er Carolyn Hartz ikke tilhænger af, at man fornægter sig selv det mad, man elsker. I stedet sørger hun for at være opmærksom på portionsstørrelser, så hun ikke kommer til at overspise.

»Smag på og nyd hver mundfuld. På den måde spiser du ikke for hurtigt og risikoen for, at du kommer til at overspise er mindre,« siger den 70-årige australier.

Carolyn Hartzs vigtigste råd er ikke at sammenligne sig selv med andre kvinder.

»Vær opmærksom på, hvad du kan lide ved andre kvinder og lad dig inspirere af dem, men vi er alle mennesker og vi har alle vores egne specielle træk,« siger den 70-årige australier.

Carolyn Hartz bor i Perth i det vestlige Australien og er grundlægger af firmaet Sweetlife, der sælger naturlige sødemidler og sukkerfrie produkter. På trods af sine 70 år, har hun bestemt ikke sat farten ned. Hun arbejder blandt andet mere end ni timer om dagen, spiller tennis og mediterer dagligt.


LÆS OGSÅ: Sarah bryder stort tabu - tager bikini på for første gang i 25 år

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard deler frækt billede: 'Hvorfor må jeg ikke ligge topløs i g-streng?'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx